Délmagyar logó

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 17°C | 26°C Még több cikk.

Szegeden a negyven éves rockmusical

Szeged - Június 13-án Szegedre érkezik a Déry Tibor regénye alapján készült Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című rockmusical.
A Pannon Várszínház nagy sikerű produkciója Szegedre érkezik: június 13-án este 8 órakor az újszegedi sportcsarnokban mutatják be. Vándorfi László, a turné rendezőigazgatója elmondta, hogy egy irodalmi művel kapcsolatban felmerülhet az a probléma, hogy a benne megfogalmazott üzenet veszít aktualitásából, de a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról még ma is időszerű. Ebben és a megszólaló zeneművekben is rejlik a darab sikere, amelyek Presser Gábor és Adamis Anna munkáját dicsérik. Olyan slágereket szólaltat meg a musical, mint a „Ringasd el magad" és a „Valaki mondja meg".

Jegyértékesítés

A Délmagyarország hűségkártyás előfizetői 10 százalék kedvezménnyel vásárolhatnak jegyeket ügyfélszolgálati irodáinkban!
A darabban a szerelmes József alászáll az alvilágba, hogy megkeresse szerelmét, Esztert. Ennek a keresésnek a viszontagságait mutatja be a társulat. A pokol jelen esetben a már elhíresült almonti fesztivál, ahol a Rolling Stones együttes koncertjén meggyilkolnak egy néger fiút.
A főszerepekben láthatjuk majd Sánta Lászlót, Zayzon Csabát, Egyed Brigittát, Oravecz Editet, Koscsisák Andrást, a koreográfiáért pedig Krámer György felel. Láthatunk az előadáson fiatal tehetségeket, valamint a veszprémi rock and roll klubot is.

A musicalra három páros belépőt is nyerhetnek tőlünk, csak játszani kell velünk! 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átadtuk az összegyűlt pénzt

A szegedi Bori Zoltán révén április közepén kezdtük el azt az akciót, amelyben különböző sportfelszereléseket bocsátottunk árverésre az ötéves rákos kisfiú, Deák Tomi felépülése érdekében. Tovább olvasom