Délmagyar logó

2018. 11. 19. hétfő - Erzsébet 1°C | 5°C Még több cikk.

Szegedi tolvajokat keres a rendőrség, akiket felvett a térfigyelő kamera - fotók

A feltételezett elkövetők egy belvárosi kávézóban levő vendég táskájából loptak.
A feltételezett elkövetők még július 17-én 18 óra 15 perc és 20 óra között Szegeden, a Kárász utca egyik kávézójában egy nő táskájából eltulajdonították mobiltelefonját, pénztárcáját, a benne levő készpénzzel, személyes iratokkal és bankkártyával. A helyszín közelében működő térfigyelő kamerarendszer felvételt készített a gyanúsítottakról - írja a police.hu, ahol további képek vannak a feltételezett elkövetőkről.
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, vagy tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kegyelet a százforintos boltban, a virágüzletben és a piacon: 20 forintos teamécsestől a 10 ezres selyemkoszorúig

Kegyelet a százforintos boltban, a virágüzletben és a piacon: 20 forintos teamécsestől a 10 ezres selyemkoszorúig
10 ezerért és 380 forintért is kínálnak koszorút mindenszentekre. Lehet kapni napelemes mécsest, kereszt alakú cserépben virágot. Kegyelet a százforintos boltban, a virágüzletben és a piacon. Tovább olvasom