Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

Szél Bernadett: azonnal leállítjuk a Paks2 beruházást, ha kormányra kerülünk

Szeged - Az LMP miniszterelnök-jelöltje szerint a paksi atomerőmű bővítési beruházása politikai kifizetőhely lett.
Ha az LMP kormányra kerül, azonnal leállítja a Paks2 beruházást, mert az egy korrupciós gépezet – mondta csütörtökön Szegeden Szél Bernadett. Az LMP miniszterelnök-jelöltje sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, a paksi atomerőmű bővítési beruházása politikai kifizetőhely lett, ahol nagy most a kapkodás, és az a cél, hogy minél több pénzt költsenek el minél gyorsabban és minél rejtélyesebben.

Szél a jövő évi választás kapcsán azt mondta, úgy látják, az emberek változást akarnak. Szerinte alapvető dolgok nem működnek az országban, romokban hever az egészségügy és az oktatás, és bérválság van. Úgy vélte, az emberek már nem hisznek a csalárd mesékben, és azokban a politikusokban, akik lejáratták magukat az elmúlt évtizedekben.

– Ha kormányra kerülünk, bevezetjük a háromkulcsos adórendszert, amelyben a minimálbéres nettó 26 ezer forinttal, az átlagbért kereső pedig nettó 36 ezer forinttal fog többet kapni – mondta az LMP-s politikus. Szél szerint jó ideje nem volt elszámoltatás Magyarországon.

– Ha kormányra kerülünk, nem fogjuk hagyni, hogy semmirekellő gazemberek kifosszák az országot – hangsúlyozta a zöldpárt miniszterelnök-jelöltje.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ménesi: zárolták Erdei Péter vagyonát

Zárolták a korábbi Mars téri piacvezető, Erdei Péter ingóságait, ingatlanait és bankszámláját a… Tovább olvasom