Délmagyar logó

2017. 08. 23. szerda - Bence 15°C | 25°C Még több cikk.

Szeméthegy égett ki a Lugas utcai lakásban

Kigyulladt egy második emeleti panel lakás az egyik Lugas utcai 10 emeletes társasházban - a gazda nem, csak 4 macska volt otthon.
Friss: a katasztrófavédelemtől megtudtuk, hogy 4-5 köbméter szemét volt felhalmozva a kiégett lakásban, 4 macska is a lakásban volt, egyiknek sem esett baja. A lakás egyébként üres volt, nem volt otthon a gazdája.

Információnk szerint a mentésben részt vett tűzoltók közül senkinek nem esett baja.

Korábban:

A helyszínre két fecskendős és egy magasból mentő tűzoltó autó érkezett. Ahogy kiértek, a lángok kicsaptak a második emeleti lakás ablakából, hangos pattogás mellett, sötét füstöt okádva.

Lakástűz a Lugas utcában - GALÉRIA

Azt láttuk, hogy az oltás megkezdése előtt egy tűzoltó bejutott a lakásba a lépcsőházon keresztül. A előre csapó lángok közül a társai az ablakhoz támasztott létrán keresztül húzták ki. Az emelőkosaras autó a fák miatt nem fért a 10 emeletes közelébe.

A légzőkészülékes tűzoltót a társai vízzel locsolták, nem tudjuk, hogy szenvedett-e sérüléseket. Egyelőre azt sem tudjuk, hogy voltak-e a lakásban, amikor kiütött a tűz.

A második és harmadik emeleten lakók, akik most várják, hogy a tűzoltók befejezzék a munkájukat, azt mondják, hogy egy személy lehetett a kiégett lakásban. Azt hallották, hogy a nappali kapott lángra.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megfejtette Stradivari titkát

A szegedi születésű Nagyvári József az ELTE végzős vegyészhallgatójaként 1956-ban részt vett a forradalomban, majd Svájcba emigrált. Tovább olvasom