Délmagyar logó

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 30°C Még több cikk.

Szemműtétje előtt vásárolt be Zsuzsa

Szemműtétje előtt vásárolt be Zsuzsa
Kistelek, Szeged - Óvatos vásárlónak bizonyult lapunk Telekosár nevű játékának újabb nyertese. A kisteleki Nagymihályné Papp Zsuzsanna főleg tartós élelmiszereket vásárolt a Príma Novában. A 25 ezer forintos ajándékutalványból bőven maradt még a következő vásárlásra is.
– Felhívott egy ismerősöm kedd reggel. „Zsuzsikám, ha ráérsz, szaladjál már át vagy harminc tojással!" – mondta nyereményjátékunk legújabb nyertese, a kisteleki Nagymihályné Papp Zsuzsanna. – Gizikém! – mondtam neki –, nem lehet. Megnyertem a Délmagyarország Telekosarát. Éppen várom az autót, amivel elvisznek a Príma Novába.

Az asszonytól megtudtuk, hogy csütörtökön szemműtétje lesz a szegedi klinikán, így a lehető legjobb időpontban kopogtatott be hozzá a szerencse. Ő volt a Délmagyarország Telekosár játékának újabb nyertese, aki 25 ezer forintért vásárolhatott lapunk számlájára.

– Minden cikket elolvastam a múlt héten, ami az első szerencsés előfizetők vásárlásairól szólt. Már ekkor elkezdtem írni egy bevásárlólistát, hátha a következő héten az én nevemet húzzák ki. A párom csak nevetett ezen, de tegnap már én nevettem ki a hitetlenségéért – lelkendezett Zsuzsa. Több mint tíz éve előfizetőnk, minden játékon részt vesz, de eddig még nem volt túl kegyes hozzá Fortuna.
 
Szemműtétje előtt vásárolt be Zsuzsa. Fotó: Frank Yvette (galéria)
– Eddig egy hármas volt a legnagyobb nyereményem az ötös lottón – mondta. Zsuzsa és párja kisteleki házukban tyúkokat és nyulakat nevel, múlt év végén két disznót is vágattak, így főleg tartós élelmiszerekkel pakolta tele a kocsiját.

Zsuzsa korábban az OTP-ben dolgozott pénztárosként, talán ezért is bánt óvatosan a pénzzel: 15 ezer 895 forintot fizetett. – Nem baj, hiszen az utalványt egész évben felhasználhatom még – mosolygott.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vidáman mosolyog a szőregi hóemberpár

Vidáman mosolyog a szőregi hóemberpár
,,Hóval, faggyal nem törődik, / tűri némán, szótlanul, / De mikor a tavaszt érzi, / mint a patak, könnye hull" - hangzik az ismert gyermekmondóka. Tovább olvasom