Délmagyar logó

2017. 09. 23. szombat - Tekla 11°C | 19°C Még több cikk.

Szemüvegesnek lenni menő

Szeged - Lufihajtogatással és arcfestéssel várta a szemüveges gyerekeket Pepi bohóc a Bartók térre szerda délután.
A Prágai Látszerészet idén hatodik alkalommal rendezte meg a szemüveges gyerekek klubdélutánját – mondta Prágai András tulajdonos. Az előzetes regisztáráció után többek között lángos- és fagyijegyet is kaptak a gyerekek, hogy ha megéheztek a sok móka és kacagás közepette, akkor legyen mivel teletömni a pocakjukat.

A rendezvény célja, hogy mindenkinek megmutassák: a szemüveg nem ciki, hanem igenis menő, mert bármilyen színű és formájú lehet. Még egy hagyományos cica vagy ördög mintájú arcfestés is sokkal egyedibb lesz tőle – ahogy ezt a négy és fél éves Dávidkán is láthattuk, aki lelkesen vetette bele magát a programokba. „Ördögarcán" igazán jól mutatott a szemüveg.

A négy és fél éves Dávid ördögnek maszkírozva – a szemüveg az arcfestést is egyedibbé teszi. A szerző felvétele
A négy és fél éves Dávid ördögnek maszkírozva – a szemüveg az arcfestést is egyedibbé teszi. A szerző felvétele

A szemüveges gyerekek nem szemüveges testvéreikkel együtt önfeledten szaladgáltak a játszótéren, Pepi bohóc jól megtornáztatta és megtáncoltatta őket. A résztvevőknek ezen a délutánon ingyen szervizelték és tisztították a szemüvegeiket a látszerészet dolgozói, valamint minden szemüveges kisfiú és kislány egy névre szóló ajándékcsomaggal mehetett haza a kétórás bolondozás után.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átadták a 100. lehetőségautót: látási fogyatékos nő kapott kocsit

Fél áron juthatnak Lehetőségautóhoz, Suzuki SX4-hez a fogyatékossággal élők. Azokat a családokat is várják, ahol sérült gyereket nevelnek. Tovább olvasom