Délmagyar logó

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 10°C | 16°C Még több cikk.

˝Szép˝ ajándék: születésnapra őrizetbe vétel

Röszke - A szekrény mögé bújt a rendőrök elől.
A harmincadik születésnapján vette őrizetbe a rendőrség azt a férfit, aki betört a röszkei római katolikus templomba.

Még tavaly december 2-án érkezett bejelentés a Szegedi Rendőrkapitányság Röszkei Rendőrőrsére arról, hogy ismeretlen tettes betört a római katolikus templomba, ahonnan kegytárgyakat, valamint perselypénzt tulajdonított el. A rendőrök kutyával kezdtek a nyomozást, a négylábú rendőr egészen a gyanúsított lakásáig vezette a nyomozókat, ahol megtalálták az ellopott kelyheket, gyertyákat, valamint a pénz egy részét. A rendőrök a házkutatás során elfogták a gyanúsítottat, aki egy szekrény mögé bújva próbált elrejtőzni.

˝Szép˝ ajándék: születésnapra őrizetbe vétel. Fotó: CSMRFK (galéria)

A röszkei lakos kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. A 30. születésnapját ünneplő férfit lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt a Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette, a bíróság pedig elrendelte előzetes letartóztatását.

A nyomozás során a rendőrök két további Röszkén történt betöréssel is meggyanúsították. Egy Pacsirta utcai házból törköly pálinkát és készpénzt, egy Petőfi utcai garázsépületből pedig használati tárgyakat tulajdonított el.

A Szegedi Rendőrkapitányság a 30 éves férfi ellen folytatott nyomozást befejezte, az iratokat vádemelési javaslattal az ügyészségnek megküldte.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Árvízi fertőtlenítés miatt indított per: 5 perc

Egy ügyvéd hiányzott, így nem lehetett érdemi tárgyalást tartani tegnap a 2006-os árvíz utáni fertőtlenítés miatt indított büntetőperben a Szegedi Törvényszéken. Tovább olvasom