Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Szerdai legesleg: hol és hogyan a legjobb szurkolni a foci Eb alatt?

Szeged – „Különszámmal" jelentkezik a szerdai legesleg: mondja meg, hol és hogyan lehet a legjobban a tévé előtt szurkolni!
Ducks a strandon nézi a meccseket: Az Árkás Plázs ebből a szempontból jó, mert nyitott (eső esetén kissé mondjuk pont ez a hátránya), de az árak nem vészesek, kellemes a hangulat, és miután nyitott tér, így dohányozni is lehet! Ami azért nem egy utolsó szempont. Úgyhogy a hangulat garantált, nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek!

Saturnus mintaférj, -apa lehet: Mindenféleképp otthon a TV előtt, mert zavartalanul nézhetem azt a mecset, amit én nézni akarok. Azonfelül figyelmesen a látottakat értelmezni tudom és a hangulat így is átjön és képletesen én is részese lehetek a stadionban történteknek. Nem erőltetem rá a család más tagjaira a mérkőzéseket, nem dobom ki a családomat a tv elől vagy az ablakon mint ahogy teszik ezt nagyon sokan. Mivel ma már sok csatorna megismétli a mérkőzéseket és a csapból is az EB folyik így nem maradhat le az ember az eseményekről. Azok az események, amelyek úgymond kísérő, erőszakos cselekmények a mérkőzések előtt, alatt s után no ezeket elítélem. Ezeket kő keményen el kell takarítani, mert a sport az egy nemes küzdelem szórakoztató és fejleszti az ember természet birtoklását, együtt élését vele és megőrzi egészségét.


Korábban írtuk:
A lengyel–ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság tiszteletére ezúttal arra vagyunk kíváncsiak, hol és hogyan és kivel lehet, érdemes a legjobban szurkolni a tévé előtt!

Száműzte a feleségét/barátnőjét? Vagy épp ellenkezőleg: Ön költözött át agglegény haverjához az Eb-re? Zavarja a kocsmaszakértelem? Vagy éppen az spannolja, hogy mások borgőzös hülyeségét hallgathatja? Jót röhögött a Robben-mezes haverjain a dán meccs után? Széttépte a Balotelli dresszét Mario „zseniális" alakítása után?

Nemcsak a férfiak szeretik a focit.. Fotó: MTI
Nemcsak a férfiak szeretik a focit... Fotó: MTI

Várjuk élményeit, kalandjait a foci Eb-vel kapcsolatban!

Olvasóink írták

  • 1. bambulla 2012. június 13. 23:24
    „nagy cikk
    sok munka volt benne :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ericsson-díj: ságváris és tömörkényes tanárt is elismertek

A kiváló reáloktatás elismerésére létrehozott díjat az ország minden részében tanító pedagógusok vehetik át. Tovább olvasom