Délmagyar logó

2016. 12. 04. vasárnap - Borbála, Barbara -5°C | 4°C

Szerdai legesleg: melyik volt a SZIN legjobb bulija?

Szeged – Egy hét múlva kezdődik az idei Szegedi Ifjúsági Napok. Nosztalgiázz velünk! Melyik volt a legütősebb buli?
Lau82 is egy ősrégi zenekar koncertjére emlékszik vissza szívesen: Nekem a 2010-es Europe-koncert volt a legütősebb buli a SZIN-en! Nagyot tomboltam, tetszett a fellépésük!

Ati véleménye: Egyértelműen a Cure koncert volt a legütősebb. Azóta semmi, a negyvenes korosztálynak nem érdemes kimenni a SZIN-re, pedig ez lenne a fizetőképes réteg. Nem értem a szervezőket.

Netti véleménye: Az Alphaville-koncert a régi szép időkben... Nem értem, hogy miért nem lehet hasonló zenekarokat meghívni, miért kell azokat, akik alig 1-2 éve voltak... Unalmasak!

Vicarious tömör volt: A tavalyi FISH! koncert!

Viktor egy tavalyi koncertet értékelt: 2011-ben a Danko Jones! Nem tudom, kinek jutott eszébe, hogy egy ennyire híres együttest a második számú színpadra helyezzen, míg a Nagyszínpadon olykor igen lapos koncertek mentek. Danko-ék egy igazán tempós, rockos, dinamikus koncertet adtak, a közönséggel való kommunikálás is tökéletes volt. Sajnos a kis hely miatt nem sokan voltak, de ez nem feltétlenül baj, a srácok úgy muzsikáltak, mintha százezren lennénk. Egyértelműen az egyik legnagyobb élmény, amit az évek során átéltem a SZIN-en. :)

Vinous egyetért Yomannal: Egyértelműen a Scooter 2010-ben. Soha nem volt annyi ember egy koncerten, mint akkor (több mint 10 ezer ember), ezzel rekordot is döntött a SZIN történetében. A koncert kezdete előtt érkezett meg a szélvihar is, de szerencsére nem kellett lefújni. Utána a Europe sem volt rossz, jó volt őket is élőben hallani.

Yoman így emlékszik: Talán a Scooter-koncert volt eddig a legjobb. Emlékszem először nem is a nagyszínpadon akarták felléptetni őket, csak kiderült, hogy kissé elszámolták magukat a szervezők az érdeklődést tekintve, és az az évi SZIN legtöbb érdeklődőt vonzó hepaja lett. Esti buli szempontjából pedig egyértelmű a Jäger-sátor, tele külföldivel :-)

SZIN Ráhangolódás 2012


Az idei programokat itt találod meg.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nincs gazdája a gaznak, de csak levágják

Építési terület a Kisteleki utcai, 2-es villamos melletti gaztenger. A derékig érő ősnövényest még nem sikerült kiirtani. Tovább olvasom