Délmagyar logó

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -4°C | 3°C Még több cikk.

Szerelmet ígért, pénzt csalt ki a nőktől

Szeged - A love.hu internetes társkeresőn álnévvel regisztrált egy szegedi férfi, aki egyik áldozatától különféle indokokkal rövid idő alatt közel félmillió forintot csalt ki. A férfit a rendőrség őrizetbe vette, és további károsultak jelentkezését várja.
Álnéven, Szilágyi Sándorként regisztrálta magát egy szegedi férfi a love.hu internetes társkeresőn. Különféle indokokkal közel félmillió forintot csalt ki egy szegedi nőtől az elmúlt egy hónapban. Telefonon beszéltünk a csaló áldozatával, akinek nevét – a folyamatban lévő nyomozásra tekintettel is – nem közöljük.

– Augusztus végén írt rám a társkeresőn. Elkezdtünk flörtölgetni a neten, és még aznap este találkoztunk. Megnyerő, jól szituált férfit ismertem meg a személyében, aki elmondta, hogy egy komoly kapcsolat reményében regisztrált a társkeresőn – mesélte lapunknak a 33 éves nő. Elmondása szerint a férfi hamar a bizalmába férkőzött, teljesen levette a lábáról.

– Olyan szép és jó volt minden, hogy magam is alig akartam elhinni. Kicsit gyanakodtam, hogy minden ilyen flottul megy, de az örömöm elnyomta a kételkedésemet – mondta.

A férfi alig egy hét ismeretség után kért kölcsön pénzt különböző büntetések kifizetésére és autója átíratására. – Azt mondta, hogy pár nap múlva megadja, de nem tette meg. Ezután ugyanilyen indokokkal még vagy hét-nyolc alkalommal csalt ki hasonló módon pénzt tőlem. Hogy miért adtam újra neki? Említettem már, hogy teljesen a bizalmamba férkőzött. Nagyjából egy hónappal a megismerkedésünk után már közel félmillió forinttal tartozott nekem. Amikor rákérdeztem a törlesztésre, mindig elsiklott a téma felett. A végén már nem adtam neki pénzt, ekkor eltűnt, és azt mondta, hogy vidéken van üzleti úton. Gyanítom, hogy olyankor más nőkkel találkozott, akiktől ugyanilyen módon akart pénzt kicsalni – mondta a megkárosított nő, aki végül nem hagyta annyiban a dolgot, és október 10-én feljelentést tett a rendőrségen. A férfiről időközben az is kiderült, hogy felesége és gyereke van.

A Szilágyi Sándor álnéven regisztráló férfit – K. Sándort – a Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrse azonosította, október 18-i kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. A csaló elmondta a nyomozóknak, hogy több nővel ismerkedett meg hasonló módon, pénzt kért tőlük, de legtöbbször nem kapott. A tarjáni rendőrök gyanúja szerint azonban a 35 éves férfi több nőt megkárosíthatott, ezért kérik, hogy aki még nem tett feljelentést, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon (Párizsi körút 16–22.), vagy hívja a 107-es, 112-es központi segélyhívószámok valamelyikét.

– Jó tanulópénz és egyben iszonyatos pofon volt ez a történet. Azóta lejelentkeztem a társkeresőről, amely love helyett remalom.hu-vá vált számomra. Elvesztettem a bizalmamat a férfiakban, sok időbe telik majd, mire újra meg tudok bízni valakiben és ki tudok alakítani egy új kapcsolatot – mesélte szomorúan a fiatal nő. A Szegedi Rendőrkapitányság K. Sándort őrizetbe vette, és csalás gyanúja miatt kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Olvasóink írták

 • 6. kisvirag.simon 2013. október 23. 10:07
  „aKI HÜLYE, VÁLLALJA FEL SAJÁT FELELŐSSÉGÉT!! a RENDŐRSÉG meg inkább a lopásokkal foglalkozna...”
 • 5. info 2013. október 22. 18:43
  „1. vélemény 2013.10.21. 13:18 -megy a fűzge, ...”
 • 4. Pirát 2013. október 21. 15:59
  „maradt még pénze a néninek ? mert én is szeretnék bejelentkezni - soha nem voltam olyan rossz kondiban hogy ígérni ne tudtam volna...”
 • 3. vélemény 2013. október 21. 13:53
  „A másik cikknél már volt 38 hozzászólás.
  http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/nem_tarsat_keresett_a_neten_-_500_ezret_csalt_ki_egy_notol/2354359/”
 • 2. vélemény 2013. október 21. 13:22
  „Azt mondta, hogy pár nap múlva megadja, de nem tette meg. Ezután ugyanilyen indokokkal még vagy hét-nyolc alkalommal csalt ki hasonló módon pénzt tőlem.
  - Gyógyítható?”
 • 1. vélemény 2013. október 21. 13:18
  „"a férfi hamar a bizalmába férkőzött, teljesen levette a lábáról."
  Margit!
  Mi történt, ha egy nő ezt mondja? :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Titokzatos rovarok Felsővároson

Rovarinvázióról számoltak be felsővárosi olvasóink. A szakértők egyelőre annyit tudnak, hogy kabócák a titokzatos rovarok, amelyek ellen sárga lappal kell védekezni. Tovább olvasom