Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 24°C Még több cikk.

Szerencsét hoztak a számok Máriának

Szerencsét hoztak a számok Máriának
Szeged- Mihály Sándorné Mária három szelvényt küldött be játékunkba, ezek egyikével nyert 25 ezer forintos vásárlási utalványt az újszegedi Príma Novába.
– A hármas és a huszonegyes számot biztos megjátszom hétvégén az ötös lottón – mondta a Délmagyarország Telekosár játékának 21. szerencsés nyertese, Mihály Sándorné.

Mária három szelvényt küldött be játékunkba, ezek egyikével nyert 25 ezer forintos vásárlási utalványt az újszegedi Príma Novába. A nyugdíjas szűcsöt férje kísérte el a bevásárlókörútra. – A nagyobb bevásárlásokat mindig együtt intézzük, de inkább csak annyi dolgot vásárolok egyszerre, amennyit elbír az elektromos kerékpárom – mondta Mária. Most nem kellett visszafogniuk magukat, lapunk szállította őket Újszegedre, és vissza szegedi magánházukba.
Mihály Sándorné férjével vásárolta le a nyereményutalványt. Fotó: Karnok Csaba

– A Délmagyarországot közel húsz éve olvassuk, mozibelépőt már nyertünk vele. Ezenkívül még egy nagyobb nyeremény volt az életünkben. Az algyői fürdőben a belépőnket kisorsolták, egy szőnyeg, egy pizza és egy üdítő volt a jutalmunk – mesélték. A házaspárnak két lánya és öt unokája van.

– A gyerekek nincsenek elkényeztetve, a gyümölcsnek is örülni fognak – mondták a nagyszülők. Az unokáknak ezért almát, mandarint és banánt vásároltak.

Máriáék kosarába a vitaminokon kívül szalámi, mosószer, tej, cukor és olaj került. Ezekből többet vásároltak, hiszen gondoltak két lányukra is. A pénztárnál végül jóval meghaladták a rendelkezésükre álló 25 ezer forintos keretet, 33 ezer 405 forintot fizettek.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kultúrházak éjjel-nappal- Szegeden is

Országszerte csatlakoznak közművelődési intézmények a Magyar Népművelők Egyesülete által szervezett Kultúrházak éjjel-nappal programhoz: február 5. és 7. között rendezvények sorozatával várják a látogatókat. Tovább olvasom