Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

Szétszakadt egy 6-os BMW a Felső Tisza-parton - fotókkal

Szétszakadt egy 6-os BMW a Felső Tisza-parton - fotókkal
Kiszakadt a futóműve, kerekei több 10 méterre a roncstól álltak meg.

Tápé felől tartott a belváros felé hétfő este egy sportautó a Felső Tisza-parton, amikor a Bertalan híd előtt, a Háló utcánál a korlatnak csapódott, felborult és összetört.

Kiszakadt a futóműve, kerekei több 10 méterre a roncstól álltak meg. Úgy tudjuk, a kocsiból járókelők húzták ki a sofőrt és az utast, egyikük súlyosabban sérült. A jó állapotú 6-os BMW totálkárosra tört.

Totálkárosra tört a 6-os BMW. Fotó: Segesvári Csaba - GALÉRIAJelenleg teljes útzár mellett folyik a helyszínelés.

Tudósítónk a helyszínen azt látta, hogy a Bertalan hídtól mintegy 25 méterre a Tápé felé vezető sávban egy egyszer egy méteres munkagödör van. A zebra közepén lévő lyukat a vízművesek körbekerítették.

Totálkárosra tört a 6-os BMW. Fotó: Segesvári Csaba - GALÉRIA


A belváros felé száguldó 645ci BMW sofőrje valószínűleg megpróbálta kiegyenesíteni a rakpartot, átlépte a záróvonalat, áttért a menetirány szerinti baloldalra. Az autót megdobhatta a gödör, majd ezt követően csapódott a Háló utcánál lévő trolimegállóba.

A kocsi mellett egy kést is láttunk. Olvasóink jelezték, hogy ezzel szabadították ki a sérülteket, az nem az autóból esett ki, hanem a közeli ház erkélyről dobták le.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegedi hajóskapitány lánya mentené meg a Szőke Tiszát

Szegedi hajóskapitány lánya mentené meg a Szőke Tiszát
A szegedi származású Farkas Judit megmentené az utókornak a Szőke Tisza még fellelhető darabjait, amiket a Hajózástörténeti Múzeumában mutatna be. Tovább olvasom