Délmagyar logó

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 5°C Még több cikk.

Szexis lányok, izmos fiúk fürdőruhában a Plázában

Szeged - Minden bizonnyal forróbb lesz a levegő szombaton délután a szegedi plázában, mint a külső hőmérséklet, ugyanis fürdőruhás lányok és kisportolt testű fiúk mutatják meg hibátlan alakjukat a nagyközönségnek.
Pontosan kik lesznek ezek a lányok és fiúk? Bárki, aki a Szegedi Tudományegyetem Nemzetközi Alpok Adria Csongrád megyei elődöntőjének kiírásának megfelel.

A nyilvános elődöntőt augusztus 9–én, szombaton tartják a Mempihs Kávézóban 18 órától. A szervezők mindenkit szeretettel várnak: azokat is, akik a mozdonyvezetők szépétől a Rubint Réka hasonmásversenyig mindenhol neveztek, és azokat is, akik még soha nem mutatták meg magukat hasonló megmérettetésen.

Használd ki a lehetőséget és ha megfelelsz az elvárásoknak, akkor mindjárt az elődöntőben találhatod magad!

2002-ben a nemzetközi versenyt Zimányi Linda nyerte
2002-ben a nemzetközi versenyt Zimányi Linda nyerte.

Bárki jelentkezhet, aki 16-24 év közötti, Csongrád megyei lakos, vagy a Szegedi Tudományegyetem bármely szakának hallgatója az ország bármelyik pontjáról.

Némi befektetéssel is jár a világot jelentő deszkákra fellépni. A természetes smink mellett a lányoknak kötelező a magas sarkú cipő. A nevezési díj háromezer forint. A fiúknak nem kell ilyen költségekbe verniük magukat, de a barátnőjüknek kedveskedhetnek ezzel a gesztussal, hogy átvállalják a nevezési díj fizetését, és akár mind a ketten elindulnak.

A 22 éve minden esztendőben megrendezésre kerülő Alpok–Adria szépségversenyen 8 ország lányai és fiai küzdenek az elsőségért. 2002-ben a nemzetközi versenyt Zimányi Linda nyerte. Az ő esete is bizonyítja, hogy segíti az  ismerté válást egy rangos nemzetközi verseny, és akár már a Csongrád megyei döntő is népszerűvé tehet.

A döntő augusztus 16-án, szombaton lesz a különleges sörök fesztiválján a II. Nyárbúcsúztató Sörfeszt záróeseményeként.

A szegedi srácok most megmutathatják, hogy nem csak a lányok szépek a megyében, és a lányok bebizonyíthatják, hogy igaz a mondás, hogy a mi lányaink a legszebbek!

Jelentkezni már most is lehet a 20/9385-860-as telefonszámon, vagy az info@angelface.hu email címen.

A szervezők üzenete: „Jelentkezz - Mutasd meg magad, mi megmutatunk a világnak!"

2008. augusztus 9. szombat 18 óra Memhis Kávézó (Szeged PLÁZA)

SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM NEMZETKÖZI ALPOK ADRIA CSONGRÁD MEGYEI ELŐDÖNTŐ 2008.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nincs belépő a megyei templomokban

Csongrád megye - Csongrád megye templomainak nagy többsége, ha nincs szentmise vagy istentisztelet,… Tovább olvasom