Délmagyar logó

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 16°C | 25°C Még több cikk.

Szilveszteri álarcosbál a Széchenyi téren

Szilveszteri álarcosbál a Széchenyi téren
A Széchenyi téri karácsonyi vásár területén, valamint a Dugonics téren már a bódéváros lebontásának másnapján megjelentek a különböző újévi kiegészítőket árusító kereskedők.
– Minden évben új trombitát kell vennem, ugyanis a szilveszteri bulik hevében eddig mindig elhagytam az aktuális fújnivalót. Pár száz forintot megér a dolog, ez is hozzátartozik az újévet köszöntő hangulathoz – mondta kaján vigyorral az arcán a szilveszteti bulira egy dudát és egy konfettiágyút betárazó férfi.
Szilveszteri álarcosbál a Széchenyi téren. Fotó: Karnok Csaba - GALÉRIA

A hagyományosan szilveszteri kelléknek elkönyvelt fújnivalókon és szerpentineken túl egérfarok, különböző álarcok és műhajak színesítik az egyébként is tarka kínálatot. A vidám árusok mindenkinek szívesen segítenek, sokan műhajban és ördögszarvakkal a fejükön csinálnak kedvet portékájukhoz. Az elmúlt évek kínálatához képest meglepően nagy az álarcválaszték: az óév utolsó napján igazi álarcosbál elevenedhet meg a belvárosban. Az árusok szerint azonban az előző évekhez hasonlóan eddig a dudát keresték a legtöbben.

Egy minden apró részletre ügyelő vásárlónak sem kell mélyen a zsebébe nyúlnia: egy konfetti, szerpentin, álarc, trombita, anyósnyelv szett – persze nagyságtól és kiszereléstől függően – alig kerül többe ezer forintnál.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

50 ezret is eldurrogtathatnak: tűzijátéktelepeket visznek a legtöbben

50 ezret is eldurrogtathatnak: tűzijátéktelepeket visznek a legtöbben
Petárdát is keresnek az árusoknál, hiába tilos használni már tíz éve. Tovább olvasom