Délmagyar logó

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 27°C Még több cikk.

Szilveszterre készülnek a mulatók

Szeged - A városi szilveszteren ingyen, a JATE Klubban 1500 forintért, az exkluzívabb, vacsorával egybekötött óévbúcsúztató esteken 8500 forinttól lehet köszönteni az újévet.
Már december 26-án elkezdték bontani a Széchenyi téri és a Dugonics téri karácsonyi vásár bódéit, a Széchenyi téri fenyőfát, a szalmalabirintust és a díszkivilágítást a Szegedi Városkép kft. munkatársai, ám a Széchenyi téren egészen szilveszterig helyükön maradnak a kitelepült vendéglátóhelyek. Licsicsányi Ilona, a Szegedi Városkép Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: a bontással szinte egyidejűleg elkezdődött a szilveszteri nagyszínpad felépítése a Széchenyi téren, amelyet a két ünnep között a dudaárusok is elfoglalnak. A december 31-i városi szilveszter sztárzenekarai a Honeybeast, a Gypo Circus és az Irie Maffia. Az éjféli tűzijáték tizenkét perces lesz.

Nem túlzás állítani: az egész város készül a szilveszterre. A kisebb vendéglőkben és a szórakozóhelyeken a legolcsóbb a beugró, cserébe nincs sztárfellépő. A JATE Klub megszokott szilveszteri bulijára SZTE-hallgatóknak 1300, másoknak 1500 forint a belépő. A Retro klubban 2500 forintért töltheti el a december 31-ét az ember. A komolyabb, exkluzív vacsorával és zenekari fellépéssel egybekötött óévbúcsúztató partikra a belépőket 8500 és 11 ezer forint között árulják. A Hunguest Hotel Forrás szárvendége idén Dolhai Attila lesz.

– Egy ilyen kaliberű sztárvendéget már nyáron le kell szerződtetni. Nagyon fontos, hogy egy újévi mulatságon ki a húzónév, hiszen miatta is választanak szállodát az emberek maguknak szilveszterre. Idén az év utolsó napján is telt házunk lesz, ami azt bizonyítja, hogy nem döntöttünk rosszul. Mindig van néhány előadónak a neve a fejünkben, hogy kiket szeretnénk látni ilyen ünnepen, de figyelni kell azt is, hogy a művész korábban fellépett-e már a láncolat egyik szállodájában – a vendégeinknek mindig újat szeretnénk adni – mondta Maklári Lászlóné, a Hunguest Hotel Forrás igazgatója.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Januárra is érvényes horgászengedélyek

Január 31-éig érvényes marad a 2013-as állami horgászjegy és a fogási napló - tájékoztatta portálunkat a Csongrád Megyei Kormányhivatal. Tovább olvasom