Délmagyar logó

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Színes a farsang Pötyivel

Játék - A Pötyi újság farsangi készségfejlesztő és szórakoztató feladatokat kínál kisebb és nagyobb „bogarak" számára. A Délmagyarország új gyermekfüzet-sorozata február 3-ától vásárolható meg.
Készségfejlesztő és szórakoztató feladatokat kínál a kisebb és a nagyobb csemeték számára is a Délmagyarország gyermekfüzete, a Pötyi. A tematikus kiadványsorozat második számában farsangi feladatsorok gondoskodnak a gyermekek játszva tanulásáról, így többek között kesztyűkereső, hópihe- és jelmezrajzoló, Pötyi-útvesztő, valamint Pontról pontra összekötős feladványok gondoskodnak hasznos téli elfoglaltságról.
Színes a farsang Pötyivel.
Színes a farsang Pötyivel.

Bár a Délmagyarország gyermekfüzete második számában a kiegészítős feladatokra koncentrál, a Pötyi-sorozat meséket és verseket, logikai és a kézügyességet is fejlesztő feladatokat egyaránt bemutat. A kis katica Breki kedves barátja: a Pötyi-füzetek mellett lapunk másik kiadványa, a Breki magazin továbbra is kis olvasóközönsége szolgálatában áll.
Új gyermekfüzet-sorozatunkat, a színes, 16 oldalas, számos fejlesztő elfoglaltságot kínáló Pötyit február 3-án, kedden megtalálhatja a Délmagyarország áruspéldányaiban az újságárusoknál, valamint a Délmagyarország ügyfélszolgálati irodáiban, így a napilap és a Pötyi című kiadvány együtt már 200 forintért az öné lehet. Ajánlatunk a Pötyi következő számának megjelenéséig, azaz március 3-áig, vagy a készlet erejéig érvényes.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyökérkezelés kellett, a fogorvos elküldte

A szentesi rendelőintézetből ellátás nélkül továbbirányították olvasónk unokáját, akinek gyökérkezelésre volt szüksége. Tovább olvasom