Délmagyar logó

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 15°C | 25°C Még több cikk.

Szlalomparti a piacon

Szeged - Ötven versenyautó koptatta a gumit és okádott füstöt vasárnap az első Cserepes sori Szlalom Partin Szegeden.
A ralisok igazán odatették magukat a nagyparkolóban tartott bemutatón: az egyik versenyző járművének még a lökhárítója is leszakadt a nagy szlalomozás közben. Sokan Ladával raliztak, de azért akadtak komolyabb járművek is.

Aszfaltbetyárok akcióban. Fülsiketítő fékcsikorgás és bőgő motorhang kísérte a bemutatót. Fotó: Karnok Csaba (galéria)

– A Hondámat a ralizáshoz alakították ki, legalább 10 millió forintot ér, míg egy utcai társa csak kétmilliót. A negyedik évadot kezdtem versenyzőként, a legjobb eredményemet a másodosztályban éppen a múlt hétvégén értem el Bükfürdőn, ahol a negyedik helyet szereztem meg. Sajnos egyre kevesebben vannak a sportágban, mert eléggé költséges hobbi ez. Szegeden viszont egész szép számmal jöttek össze. Édesapám csapatfőnök a ralisoknál, de versenyezni sosem versenyzett. Minden versenyen félt egy kicsit, látom rajta a megkönnyebbülést, amikor a végén behajtok a szervizparkba – mondta a TMC raliversenyzője, a 21 éves győri Gergely Róbert.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Székely ágyúöntő járt Szegeden

Kétszáz éve született, pénteken újjászületett: Gábor Áron a MÁV legújabb felmatricázott mozdonyaként szombaton kétszer is a Tisza partjára látogatott. Tovább olvasom