Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 09. 03. csütörtök - Hilda

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szeged hírei > Szociális munkájukat díjazták

Szociális munkájukat díjazták

Szeged - A szociális munka napja alkalmából szerdán délután töben is Szociális munkáért díjat vettek át.

2012.12.05. 15:47
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
A szociális munka napja alkalmából szerdán délután Szociális munkáért díjat vett át Solymos László alpolgármestertől Deák Erzsébet, az önkormányzat Dr. Waltner Károly Otthon fogyatékos személyek otthonának vezető ápolója, Ábrahám Ferencné, a Szegedi Kistérség Többcélú Társulása (SZKTT) Egyesített Szociális Intézményének adósságkezelési tanácsadója, Kovács Ildikó, a Védőernyő a Díjhátralékosokért Alapítvány jogi képviselője.

A szociális szférában végzett teljesítményéért Szeged emlékéremmel és elismerő oklevéllel díjazták Koór Juditot, a SZKTT Egyesített Szociális Intézményének szociális étkeztetési egységvezetőjét, Széles Lászlónét, a SZKTT Egyesített Szociális Intézmény tartós bentlakásos egységének szociális- és gazdasági ügyintézőjét. Az ENSZ kábítószer-ellenes világnapja alkalmából miniszteri dicséretben részesült és most emlékérmet és oklevelet vett át Arany Zoltán Imre, a SZKTT Egyesített Szociális Intézmény Dr. Farkasinszky Terézia Ifjúsági Drogcentrum egységvezetője, a Szociális Igazgatók és Szakemberek Magyarországi Egyesülete országos választmányának kitüntetettje, Király Endréné, a SZKTT Egyesített Szociális Intézmény szakmai vezetője.

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium a bölcsődék napja alkalmából elismerő oklevelet adományozott az önkormányzat bölcsődéi regionális módszertani bölcsőde módszertani csoportjának; a város elismerését a módszertani csoport vezetője, Gyuriczáné Botka Emőke vette át.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 2. Varga2005 2012.12.09. 13:03

Nagyon egyet értek az előző gondolattal. Teljesen szétverte ezt a munkahelyet, érdemes volna megkérdezni a volt dolgozókat. Fogalma sincs a szociális rendszerről, ő inkább anyagilag érdekelt. Rettentően gratulálok a kitüntetéshez!!!!!!!!!!!!!!!!

Moderálásra küldöm 1. vino_veritas 2012.12.05. 18:56

Ha az a Királyné az, aki a leváltott igazgató után , finoman szólva szétdíbolta a szociális ellátást, természetesen némi segítséggel, akkor csak gratulálok az előterjesztőknek. Férfi munka volt!!!!Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...