Délmagyar logó

2017. 08. 23. szerda - Bence 15°C | 25°C Még több cikk.

Szociális munkájukat díjazták

Szeged - A szociális munka napja alkalmából szerdán délután töben is Szociális munkáért díjat vettek át.
A szociális munka napja alkalmából szerdán délután Szociális munkáért díjat vett át Solymos László alpolgármestertől Deák Erzsébet, az önkormányzat Dr. Waltner Károly Otthon fogyatékos személyek otthonának vezető ápolója, Ábrahám Ferencné, a Szegedi Kistérség Többcélú Társulása (SZKTT) Egyesített Szociális Intézményének adósságkezelési tanácsadója, Kovács Ildikó, a Védőernyő a Díjhátralékosokért Alapítvány jogi képviselője.

A szociális szférában végzett teljesítményéért Szeged emlékéremmel és elismerő oklevéllel díjazták Koór Juditot, a SZKTT Egyesített Szociális Intézményének szociális étkeztetési egységvezetőjét, Széles Lászlónét, a SZKTT Egyesített Szociális Intézmény tartós bentlakásos egységének szociális- és gazdasági ügyintézőjét. Az ENSZ kábítószer-ellenes világnapja alkalmából miniszteri dicséretben részesült és most emlékérmet és oklevelet vett át Arany Zoltán Imre, a SZKTT Egyesített Szociális Intézmény Dr. Farkasinszky Terézia Ifjúsági Drogcentrum egységvezetője, a Szociális Igazgatók és Szakemberek Magyarországi Egyesülete országos választmányának kitüntetettje, Király Endréné, a SZKTT Egyesített Szociális Intézmény szakmai vezetője.

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium a bölcsődék napja alkalmából elismerő oklevelet adományozott az önkormányzat bölcsődéi regionális módszertani bölcsőde módszertani csoportjának; a város elismerését a módszertani csoport vezetője, Gyuriczáné Botka Emőke vette át.

Olvasóink írták

  • 2. Varga2005 2012. december 09. 13:03
    „Nagyon egyet értek az előző gondolattal. Teljesen szétverte ezt a munkahelyet, érdemes volna megkérdezni a volt dolgozókat. Fogalma sincs a szociális rendszerről, ő inkább anyagilag érdekelt. Rettentően gratulálok a kitüntetéshez!!!!!!!!!!!!!!!!”
  • 1. vino_veritas 2012. december 05. 18:56
    „Ha az a Királyné az, aki a leváltott igazgató után , finoman szólva szétdíbolta a szociális ellátást, természetesen némi segítséggel, akkor csak gratulálok az előterjesztőknek. Férfi munka volt!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Juhász Gyula: a tápaiak jól vannak!

Mit tett Tápéért? Mikor változnak végre meg a kommunista időkre emlékeztető utcanevek és várható-e forgalom lassítás? Olvasóink Juhász Gyulát, Tápé önkormányzati képviselőjét kérdezték. Tovább olvasom