Délmagyar logó

2017. 08. 21. hétfő - Sámuel, Hajna 14°C | 24°C Még több cikk.

Szőke András nagyon izgult a Bakkermannért

Szeged - Tolongtak az újságírók, villogtak a vakuk a Belvárosi mozi kávézójában: kedd este mutatták be Szegeden Szőke András új filmjét, a Bakkermannt.
A „kapitány" nem állandó kísérőjével, Badár Sándorral, hanem a film főszereplőjével, Zelei Gáborral érkezett. – Ágynak esett Sanyi – válaszolta, látva a meglepett arcokat. Talán a jó barát hiánya, talán az esős idő tette, hogy elmaradt a szokásos sziporkázás és a nagyon vidám hangulat, ami általában körülveszi őt. De az is előfordulhat, hogy csak a film sikeréért aggódott.

– Nagyon izgulok, hogyan fogadják Szegeden a filmet. Ide sokszor járunk vissza a Badárral standup színházakkal, eddig mindig nagyon nagy szeretetet tapasztaltunk a közönség részéről – mondta Szőke András.

A kapitány ezúttal nem Badárral, hanem Zelei Gáborral (balról) érkezett. Fotó: Miskolczi Róbert
A kapitány ezúttal nem Badárral, hanem Zelei Gáborral (balról) érkezett. Fotó: Miskolczi Róbert

– Jó érzés újra Szegeden lenni – vette át a szót Zelei Gábor, akiről Szőke felháborodást színlelve megjegyzi: „Ő a szolnoki színház színésze, nem ám csak úgy berángattam valakit az utcáról!" Zelei, aki négy évig a szegedi színházban is játszott, örült, hogy a Bakkermannban hagytak teret az improvizációnak, bár nem olyan mértékben, mint a korábbi Szőke-filmekben. A film egy kis faluban játszódik, ahol az emberek úgy próbálnak meg kitörni reménytelen világukból, hogy elhatározzák: megsütik a világ legnagyobb kenyerét. Persze a történetben van szerelem, vágyódás, bonyodalom, de többet nem árulunk el a produkcióról.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

GPS helyett mentős rutin

Az ország más részein korszerű eszközök, GPS-ek segítik a mentősöket a könnyebb tájékozódásban. A… Tovább olvasom