Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 09. 05. szombat - Viktor, Lorinc

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szeged hírei > Szombat reggelre előkerült a szegedi Retek utcából eltűnt 8 éves kisfiú

Szombat reggelre előkerült a szegedi Retek utcából eltűnt 8 éves kisfiú

Szeged - Egész éjjel keresték, kutyákat is bevetettek, reggel a Tesco biztonsági szolgálata figyelt fel Leventére, aki jól van. Nem tudni, hol töltötte az éjszakát.

Delmagyar.hu - CSMRFK - 2013.04.26. 20:26
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

12.00
Kerestük az édesanyát, aki még mindig a történtek hatása alatt állt. A részletekről kérdeztük volna - hol töltötte Levente az éjszakát -, de elhárította érdeklődésünket. Ugyanakkor ismét megköszönte lapunknak, portálunknak és az egész szegedi sajtónak a hathatós segítséget.

08.02
Szenti Szabolcs, a rendőrség szóvivője is megerősítette a hírt Levente előkerüléséről. Mint elmondta, egy szegedi bevásárlóközpont - mint az anyukától megtudtuk, a Tesco - biztonsági szolgálata értesítette a rendőrséget, hogy a kisfiú bement hozzájuk. Levente egészséges, evett, egy rendőrségi pszichológus beszélget vele és már mehet is haza édesanyjához.

A rendőrség ezúton is köszöni minden szegedinek, aki az információk továbbításával segített abban, hogy a kisfiút megtalálják. A kutatásban egyébként 50 rendőr, számos polgárőr és civil vett részt.

07.55
Levente édesanyja, Szegedi Zsuzsanna hívott bennünket, hogy előkerült a kisfiú, de hogy hol volt, arról még nincs információja, a rendőröktől egyelőre csak ezt a rövid értesítést kapta. Mindenkinek köszöni a segítséget, aki gyermekéért aggódott.

07.30
Beszéltünk a Levente anyukájával, aki kérdésünkre válaszolva és sírással küszködve mondta el, hogy a gyermek apjától válófélben van, de este beszélt vele és nincs nála a kisfiú, és nem is tud róla. Információi szerint ezt a vonalat a rendőrök is ellenőrizték. - Kiszomborról már gyalog is beértem volna - válaszolta arra a kérdésünkre, miért nincs most mellette az édesapa.

Elmondta, egy hónapja laknak Szegeden, a fiú nem ismeri a várost. Bevallotta azt is, hogy kicsit "összeszólalkoztak", miután Levente szakadt nadrágban jött ki az iskolából. - Otthon számolunk, mondtam neki, de soha nem bántanám, még egyszer sem vertem meg - emlékezett vissza az édesanya. Akkor veszítette szem elől a kisfiút, amikor Levente bement a lépcsőházba, ő meg a kerékpárt lezárva ment utána. Azt hitte, hogy felment, de nem volt otthon, s azóta sem látta. 

Levente
Levente

06.59
Egész éjszaka keresték a rendőrök a Szegeden eltűnt 8 éves kisfiút, de egyelőre nem sikerült a nyomára bukkanni. A kutatás folytatódik. Mint Szenti Szabolcstól megtudtuk, minden létező helyen keresik, ahol felbukkanhat - rokonoknál, barátoknál, ismerősöknél. Kutyákat is bevetettek a kutatásba. Ahogy a szóvivő fogalmazott: az nem lehet, hogy senki sem látta, nem tűnt fel egyetlen embernek sem a 8 éves kisfiú. Mindenkit arra kér, járjon nyitott szemmel.

Szegedi Levente 2013. április 26-án 16 óra körüli időben tűnt el Szegedről, a Retek utcából. Levente kb. 120 centiméter magas, kb. 22 kilogramm súlyú, vékony testalkatú, barna hajú. Eltűnésekor világoszöld színű, terepmintás nadrágot, krémszínű pólót, barna színű baseball sapkát és fekete színű sportcipőt viselt. Egy sötét színű, „Star Wars" feliratú iskolatáska volt nála.

A rendőrség kéri a lakosságot, hogy amennyiben Levente tartózkodási helyéről bármilyen információval rendelkeznek, hívják a rendőrség 107-es vagy 112-es segélyhívószámát.

22.35
Érdeklődtünk a rendőrségen, hogy van-e valami fejlemény az eltűnt kisfiú ügyében. Mint Szenti Szabolcstól megtudtuk, a 8 éves gyermek nem került elő, továbbra is nagy erőkkel keresik.

Korábban írtuk:

– Péntek délután 4 órakor látták utoljára azt a 8 éves fiút, aki a Retek utcából tűnt el – tudtuk meg Szenti Szabolcs rendőrségi sajtószóvivőtől. A 22 kilogramm súlyú, 120 cm magas, vékony testalkatú, rövid, barna hajú gyerek krémszínű pólót, világos zöld, terepmintás nadrágot, barna baseball-sapkát, fekete sportcipőt viselt, s nála lehet sötét színű, Star Wars feliratú iskolatáskája is. Keresztneve: Levente.

Aki bármit tud róla, hívja a 107-es rendőrségi telefonszámot.

Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

Moderálásra küldöm 69. Nicky8404 2013.04.29. 10:26

Örülök neki, hogy ennyi tökéletes életű emberke van, akik sose hibáztak, mindent jól csináltak és csinálnak, boldogok, gondtalanok, tökéletes az életük és úgy gondolják joguk van hozzá, hogy mások feje fölött ítélkezzenek...
Az édesanyának kitartást kívánok, hogy legyen ereje újra kezdeni és fiát támogatni, hogy együtt, közösen átvészeljék, feldolgozzák a történteket!

Moderálásra küldöm 68. CID 2013.04.28. 21:36

65. h65535 2013.04.28. 11:59
Te most, tulajdonképpén, miről is pampogsz??

Moderálásra küldöm 67. tropicana 2013.04.28. 21:25

THK örülök, hogy neked ilyen jó képességeid vannak. Talán azért Te is elolvashatod újta mert nem egyértelmü kire érti azt hogy ostoba.................

Moderálásra küldöm 66. queenmargareth1 2013.04.28. 12:34

65. h65535 2013.04.28. 11:59 NEM AZT kértem ki!Hanem azt, hogy semmilyen korú gyereket ne nevezzünk így, pláne a másét?Akkor minek kellett gyerek, hogy így nevezzék?!Milyen tiszteletet vársz el akkor tőlük?

Moderálásra küldöm 65. h65535 2013.04.28. 11:59

CID, ha nincs gyereked, fingod sincs ezekről a dolgokról. Lehet az oldalvonalról bekiabálni, de hogy is mondja, felesleges!
queenmargareth1, te pedig gondolom sosem vertél a gyereked seggére, nem idegesített fel... KÉTLEM!!!! Akkor meg minek az álszent duma???!!!

Moderálásra küldöm 64. h65535 2013.04.28. 11:56

Azt az érzékeny lelkű álszent néhányotokat...
Sebaj! Továbbra is javaslom meglátogatni az óvodákat... és talán másképpen fog 1-2 okostojás vélekedni a mostani gyermekekről... de lehet dumálni anélkül, hogy tudnátok mi forog a kedves ártatlen gyermeki kis fejekben...

Moderálásra küldöm 63. kekeczke 2013.04.28. 11:45

én meg aszittem a rendőrség csak mondd valamit, de nem, vagy ők sem tudják hol volt a gyerek éjjel???

Moderálásra küldöm 62. THK 2013.04.28. 07:43

60. tropicana,
az indulat megvan, de a szövegértéssel még komoly gondjaid akadnak: "éljensokászeged" azt írta, h ostobaság a CIKKEN számonkérni a tájékoztatást, ha egyszer ott áll benne, h az anyuka nem nyilatkozik...

Moderálásra küldöm 61. nobody13 2013.04.28. 07:33

"Otthon számolunk, mondtam neki, de soha nem bántanám, még egyszer sem vertem meg - emlékezett vissza az édesanya."

Nekem is ez volt a "kedvenc" mondatom gyerekkoromban. Olyan "biztató", sokat sejtető, olyan "szerető anyukás". Verést én sem kaptam soha, csak erkölcsi kioktatást, aztán jött a napokig tartó lelki terror. Máig hiszem, hogy jobb lett volna, ha akkor és ott kapok egy-egy pofont, vagy a fenekemre vernek, azzal le van tudva, mert az az "otthon számolunk" meg a többi lelki cifraság felnőttkoromra egy roncsot csinált belőlem.

Moderálásra küldöm 60. tropicana 2013.04.27. 21:27

eljensokaszeged te eggyügyü....korlátolt vagy....ha a segitség az emberektől jól jött akkor oigenis minimum hogy a kedves anyuka tájékoztataja azt a sok sok ember akinek a segitségét kérte.......ez inteligencia és ennek az igénye nem ostobaság.


Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...