Délmagyar logó

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 16°C | 28°C Még több cikk.

Szombat reggelre előkerült a szegedi Retek utcából eltűnt 8 éves kisfiú

Szeged - Egész éjjel keresték, kutyákat is bevetettek, reggel a Tesco biztonsági szolgálata figyelt fel Leventére, aki jól van. Nem tudni, hol töltötte az éjszakát.

12.00
Kerestük az édesanyát, aki még mindig a történtek hatása alatt állt. A részletekről kérdeztük volna - hol töltötte Levente az éjszakát -, de elhárította érdeklődésünket. Ugyanakkor ismét megköszönte lapunknak, portálunknak és az egész szegedi sajtónak a hathatós segítséget.

08.02
Szenti Szabolcs, a rendőrség szóvivője is megerősítette a hírt Levente előkerüléséről. Mint elmondta, egy szegedi bevásárlóközpont - mint az anyukától megtudtuk, a Tesco - biztonsági szolgálata értesítette a rendőrséget, hogy a kisfiú bement hozzájuk. Levente egészséges, evett, egy rendőrségi pszichológus beszélget vele és már mehet is haza édesanyjához.

A rendőrség ezúton is köszöni minden szegedinek, aki az információk továbbításával segített abban, hogy a kisfiút megtalálják. A kutatásban egyébként 50 rendőr, számos polgárőr és civil vett részt.

07.55
Levente édesanyja, Szegedi Zsuzsanna hívott bennünket, hogy előkerült a kisfiú, de hogy hol volt, arról még nincs információja, a rendőröktől egyelőre csak ezt a rövid értesítést kapta. Mindenkinek köszöni a segítséget, aki gyermekéért aggódott.

07.30
Beszéltünk a Levente anyukájával, aki kérdésünkre válaszolva és sírással küszködve mondta el, hogy a gyermek apjától válófélben van, de este beszélt vele és nincs nála a kisfiú, és nem is tud róla. Információi szerint ezt a vonalat a rendőrök is ellenőrizték. - Kiszomborról már gyalog is beértem volna - válaszolta arra a kérdésünkre, miért nincs most mellette az édesapa.

Elmondta, egy hónapja laknak Szegeden, a fiú nem ismeri a várost. Bevallotta azt is, hogy kicsit "összeszólalkoztak", miután Levente szakadt nadrágban jött ki az iskolából. - Otthon számolunk, mondtam neki, de soha nem bántanám, még egyszer sem vertem meg - emlékezett vissza az édesanya. Akkor veszítette szem elől a kisfiút, amikor Levente bement a lépcsőházba, ő meg a kerékpárt lezárva ment utána. Azt hitte, hogy felment, de nem volt otthon, s azóta sem látta. 

Levente
Levente

06.59
Egész éjszaka keresték a rendőrök a Szegeden eltűnt 8 éves kisfiút, de egyelőre nem sikerült a nyomára bukkanni. A kutatás folytatódik. Mint Szenti Szabolcstól megtudtuk, minden létező helyen keresik, ahol felbukkanhat - rokonoknál, barátoknál, ismerősöknél. Kutyákat is bevetettek a kutatásba. Ahogy a szóvivő fogalmazott: az nem lehet, hogy senki sem látta, nem tűnt fel egyetlen embernek sem a 8 éves kisfiú. Mindenkit arra kér, járjon nyitott szemmel.

Szegedi Levente 2013. április 26-án 16 óra körüli időben tűnt el Szegedről, a Retek utcából. Levente kb. 120 centiméter magas, kb. 22 kilogramm súlyú, vékony testalkatú, barna hajú. Eltűnésekor világoszöld színű, terepmintás nadrágot, krémszínű pólót, barna színű baseball sapkát és fekete színű sportcipőt viselt. Egy sötét színű, „Star Wars" feliratú iskolatáska volt nála.

A rendőrség kéri a lakosságot, hogy amennyiben Levente tartózkodási helyéről bármilyen információval rendelkeznek, hívják a rendőrség 107-es vagy 112-es segélyhívószámát.

22.35
Érdeklődtünk a rendőrségen, hogy van-e valami fejlemény az eltűnt kisfiú ügyében. Mint Szenti Szabolcstól megtudtuk, a 8 éves gyermek nem került elő, továbbra is nagy erőkkel keresik.

Korábban írtuk:

– Péntek délután 4 órakor látták utoljára azt a 8 éves fiút, aki a Retek utcából tűnt el – tudtuk meg Szenti Szabolcs rendőrségi sajtószóvivőtől. A 22 kilogramm súlyú, 120 cm magas, vékony testalkatú, rövid, barna hajú gyerek krémszínű pólót, világos zöld, terepmintás nadrágot, barna baseball-sapkát, fekete sportcipőt viselt, s nála lehet sötét színű, Star Wars feliratú iskolatáskája is. Keresztneve: Levente.

Aki bármit tud róla, hívja a 107-es rendőrségi telefonszámot.

Olvasóink írták

69 hozzászólás
 • 69. Nicky8404 2013. április 29. 10:26
  „Örülök neki, hogy ennyi tökéletes életű emberke van, akik sose hibáztak, mindent jól csináltak és csinálnak, boldogok, gondtalanok, tökéletes az életük és úgy gondolják joguk van hozzá, hogy mások feje fölött ítélkezzenek...
  Az édesanyának kitartást kívánok, hogy legyen ereje újra kezdeni és fiát támogatni, hogy együtt, közösen átvészeljék, feldolgozzák a történteket!”
 • 68. CID 2013. április 28. 21:36
  „65. h65535 2013.04.28. 11:59
  Te most, tulajdonképpén, miről is pampogsz??”
 • 67. tropicana 2013. április 28. 21:25
  „THK örülök, hogy neked ilyen jó képességeid vannak. Talán azért Te is elolvashatod újta mert nem egyértelmü kire érti azt hogy ostoba.................”
 • 66. queenmargareth1 2013. április 28. 12:34
  „65. h65535 2013.04.28. 11:59 NEM AZT kértem ki!Hanem azt, hogy semmilyen korú gyereket ne nevezzünk így, pláne a másét?Akkor minek kellett gyerek, hogy így nevezzék?!Milyen tiszteletet vársz el akkor tőlük?”
 • 65. h65535 2013. április 28. 11:59
  „CID, ha nincs gyereked, fingod sincs ezekről a dolgokról. Lehet az oldalvonalról bekiabálni, de hogy is mondja, felesleges!
  queenmargareth1, te pedig gondolom sosem vertél a gyereked seggére, nem idegesített fel... KÉTLEM!!!! Akkor meg minek az álszent duma???!!!”
 • 64. h65535 2013. április 28. 11:56
  „Azt az érzékeny lelkű álszent néhányotokat...
  Sebaj! Továbbra is javaslom meglátogatni az óvodákat... és talán másképpen fog 1-2 okostojás vélekedni a mostani gyermekekről... de lehet dumálni anélkül, hogy tudnátok mi forog a kedves ártatlen gyermeki kis fejekben...”
 • 63. kekeczke 2013. április 28. 11:45
  „én meg aszittem a rendőrség csak mondd valamit, de nem, vagy ők sem tudják hol volt a gyerek éjjel???”
 • 62. THK 2013. április 28. 07:43
  „60. tropicana,
  az indulat megvan, de a szövegértéssel még komoly gondjaid akadnak: "éljensokászeged" azt írta, h ostobaság a CIKKEN számonkérni a tájékoztatást, ha egyszer ott áll benne, h az anyuka nem nyilatkozik...”
 • 61. nobody13 2013. április 28. 07:33
  „"Otthon számolunk, mondtam neki, de soha nem bántanám, még egyszer sem vertem meg - emlékezett vissza az édesanya."

  Nekem is ez volt a "kedvenc" mondatom gyerekkoromban. Olyan "biztató", sokat sejtető, olyan "szerető anyukás". Verést én sem kaptam soha, csak erkölcsi kioktatást, aztán jött a napokig tartó lelki terror. Máig hiszem, hogy jobb lett volna, ha akkor és ott kapok egy-egy pofont, vagy a fenekemre vernek, azzal le van tudva, mert az az "otthon számolunk" meg a többi lelki cifraság felnőttkoromra egy roncsot csinált belőlem.”
 • 60. tropicana 2013. április 27. 21:27
  „eljensokaszeged te eggyügyü....korlátolt vagy....ha a segitség az emberektől jól jött akkor oigenis minimum hogy a kedves anyuka tájékoztataja azt a sok sok ember akinek a segitségét kérte.......ez inteligencia és ennek az igénye nem ostobaság.”
 • 59. eljensokaszeged 2013. április 27. 20:08
  „58. s.h 2013.04.27. 19:55

  beszélsz de minek. olvass. anyuka nem nyilatkozik. ostoba.”
 • 58. s.h 2013. április 27. 19:55
  „Sajnos a cikk nem tájékoztat teljesen... amolyan: azt hallottuk, hogy valaki azt mondta, hogy valami történt... Pl. melyik Tesco? Retektől a Makkosházi krt. vagy a nagy Tesco-ig jutott... vagy az Etelka sorig, ami 9-ig van nyitva.
  Biztos túl nagy munka lenne korrekt tájékoztatást adni, de ehhez már hozzászoktunk. Az, hogy mire "képes" egy 8 éves gyerek... családtól függ. Vannak ómen style gyerekek és vannak, akikkel soha nem fordul elő. A szülő nyilván nem nyilatkozik, mert jobb is talán... Hogy mi volt akkor, amikor mi 8 évesek voltunk?? Tökmindegy... most nem az van.”
 • 57. nagymacika 2013. április 27. 19:48
  „Kedves 55 hozzászóló! Gondolom az édesanyának van elég baja. Engem például egyáltalán nem érdekel ,hogy a kisfiú egy kisebb veszekedés után hol töltötte az éjszakát. Az a lényeg ,hogy épen ,egészségesen előkerült. Sokszor feleslegesen elköltik az adófizetők pénzét, gondolj a sok öngyilkosra ,aki megbénítja a forgalamt ,mert felmászik egy hídra. Olyan furcsa ,hogy az emberek ilyenkor is a hírekre vannak kiéhezve..... Én egyszer megkérdeztem egy újságírói fórumon , az akkori főszerkesztőtől ,hogy miért megy el az újság bulváros irányba, erre azt válaszolta ,hogy az embereket ,ez érdekli. Megkérdeztem miért kell közlekedési baleseteknél ,letakart holttesteket,vérnyomokat mutatni? Azt válaszolta ezeket a képeket nézik meg a legtöbben ,ezekhez szólnak hozzá a legtöbben. Tudjátok mit mondok erre,mint érintett hozzátarozó,ezt csak mindenki addig csinálja amíg nem vagytok érintettek.... Ne is legyetek,se egy balesetben sem abban ,hogy a gyereketek elmegy világgá.”
 • 56. queenmargareth1 2013. április 27. 19:28
  „8 évesnek írta a cikk én csak egy másik hozzászólás miatt írtam szintén 5 éveset...csak annyit akartam kifejezni, hogy nem beszélünk így róluk:"hogy taknyos..."”
 • 55. czindi 2013. április 27. 19:22
  „Jó hogy előkerült. De: miután a fél rendőrség és a negyed város kereste, az lenne a minimum, ha a kedves édesanya korrekt fölvilágosítást adott volna, hol töltötte kedves gyermeke az éjszakát? Ugyanis az adófizetők mindig kíváncsiak arra, hogy mire és miért is költötték az adóforintjaikat? Ugyanis ez a gyerekes csíny elég sokba került az államnak! Persze mi is mentünk világgá, de az nem került senki pénzébe.”
 • 54. s.h 2013. április 27. 19:13
  „Akkor most 5 vagy 8 éves? Azért ez nem mindegy. Nem ismerjük a körülményeket...”
 • 53. fonaszi 2013. április 27. 18:54
  „Először is örülök,hogy épségben megkerült a kisfiú! Másodszor csak azok írnak butaságokat,akivel még nem fordult elő hasonló. Annó én is elindultam otthonról,de a lépcsőházban visszafordultam :)”
 • 52. queenmargareth1 2013. április 27. 17:24
  „hú, de sok okos és tökéletes szülő van itt!
  Tudjátok életük történetét, ez igen!Nincs olyan gyermek, akinek nem fordult volna meg a fejébe, vagy meg is tette, hogy "világgá ment".Ki meddig jutott. Ez most szerencsés volt!Nem kell kínpadra húzni sem az anyát, sem a gyereket! És mi az, hogy egy "taknyos ötéves" gyerek?Az a gyerek egy törékeny EMBERI lény!!!Könyörgöm!Hát az emberek nagy többsége vissza sem tud emlékezni hat éves kora előtt időkre!Akkor mit tudod, mi zajlott le benne?
  én is mentem világgá, a szomszédig jutottam a húgom a mai napig ezen röhög:én is-de ez más eset szerintem!
  Boldoguljanak épen és egészségesen tovább!SOK SIKERT!”
 • 51. tisza2 2013. április 27. 17:13
  „egyébként tökjó lehet ennek a kisfiúnak. Két hónappal az iskolai év vége előtt új iskola, új város, és természetesen, mint a gép alkalmazkodjon mindenhez a lehető legkorrektebb módon. És erre még jön egy szétmenőben lévő családi élet. Szegény gyerek... és vannak, akik még fenyítésről és egyebekről blabláznak. Hol van itt tekintetbe véve egy öt éves lelke, mert hogy elsősorban ez munkál még ebben az időszakban. Szégyen, hogy csak ilyen otromba dolgok jutnak egyesek eszébe!!!”
 • 50. IVY 2013. április 27. 13:53
  „Nem ő aludt a Plaza mögötti tóparton egy padon.....?”
69 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Óvadék: milliókat kell leperkálni a szabadságért

Hét éve vezették be az óvadék lehetőségét Magyarországon, de nem sűrűn alkalmazzák a bíróságok. Tovább olvasom