Délmagyar logó

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 25°C Még több cikk.

Sztárfellépők és 30 méter magas lánchinta az idei majálison

Sztárfellépők, rendőrségi és katonai bemutatók és egy 30 méter magasban keringő lánchinta - ezek az idei majális érdekességei, amelyekről pénteken sajtótájékoztatón számoltak be a szervezők.
Németh István, a szervező Szegedi Városkép és Piac Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, az idei majálison több mint 60 árus kínálja majd portékáját és lesz mini vidámpark is a háromnapos ünnepen.

Április 29-én, szombaton rendőrnapot tartanak az újszegedi ligetben. Virághné Nagy Angelika őrnagy elmondta, több osztály mutatkozik be, de lesz tanácsadás, fegyverbemutató és toborzás is. Április 30-án vasárnap a honvédség tematikus napot tart a ligetben. Pontyik Pál, századostól megtudtuk, délelőtt tízkor rázendít a katonazenekar, majd harcművészeti bemutatók váltják egymást. Az „Irány a sereg" toborzóponton és a kihelyezett ügyfélszolgálaton pedig a honvédségi pálya iránt érkelődőket várják.

Sztárfellépőkből sem lesz hiány: szombaton Dér Heni, vasárnap Maróti Viki és a Nova Kultúrzenekar, hétfőn a ligetben Gáspár Laci és Takács Nikolas, a Zápor-tónál pedig az Animal Cannibals lép fel.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

600 kisgyerek ismerkedett az egyenruhások munkájával

600 kisgyerek ismerkedett az egyenruhások munkájával
Óvodásoknak és iskolásoknak tartottak a mindennapok veszélyeiről, a rendőrség, mentők, tűzoltók és a… Tovább olvasom