Délmagyar logó

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 17°C Még több cikk.

Születésnapi ajándék volt a nyeremény

Szeged- A szőregi Polanek Csilla húst, krémsajtot, kenyeret és lazacot is vásárolt az újszegedi Príma Nova üzletben abból a 25 ezer forintból, amit lapunk Telekosár játékán nyert épp a születésnapja után egy nappal.
– Hetedikén volt a születésnapom, és másnap hívtak fel, hogy nyertem, el sem akartam hinni – mondta a Szőregen élő Polanek Csilla, aki férjével, lányukkal, valamint kutyájukkal és macskájukkal él egy háztartásban.

Aradról költöztek Szegedre 10 évvel ezelőtt, Szőregre pedig 6 éve, azóta lapunk előfizetői.
 
Polanek Csilla hét szelvényt is beküldött, annyira szeretett volna nyerni játékunkban. Fotó: Frank Yvette

– Az egész család írt tételeket a bevásárlólistára. A lányom sajttortát süt majd nekem, ehhez is veszek krémsajtot. Valami különlegességet is szeretnék az ünnepi alkalom miatt – mesélte Polanek Csilla, aki telefonos ügyfélszolgálaton dolgozik. A különlegesség végül egy férjének szánt kézműves sör, valamint egy üveg mézes whisky volt.

– Gyakran járunk ide vásárolni, így tudom, mi hol van. Sertéshúst mindenképp veszek, valamint narancsot és tejfölt is. A lazacot sem hagyom itt, a sertés mellé kell valami egészségesebb is – osztotta meg velünk Csilla.

Azt is elárulta, hogy nagyon szeretett volna nyerni, így hét szelvényt adott fel, hátha ő lesz a Délmagyarország Telekosár játékának következő nyertese. Meglepő hatékonysággal pakolta tele a kosarát, csak egy dolog maradt ki, az pedig a macskaalom volt.

A pénztárnál Polanek Csilla végül 26 ezer 70 forintot fizetett, így csak 1070 forintot kellett saját zsebből költenie az utalvány mellé.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Adzsikás bárány és borjúcsülök a Régi Hídban

Adzsikás bárány és borjúcsülök a Régi Hídban
Szeged közismert éttermében idén kilencedik alkalommal, február 27-éig várják a csülkök szerelmeseit. Tovább olvasom