Délmagyar logó

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 19°C Még több cikk.

Szving és opera: hatalmas tapsot kaptak Lakatos Krisztiánék

Szeged - A 18 éves megasztáros fiú a Cotton Club Singers frontemberével, László Boldizsárral lépett színpadra kedd este a szegedi IH-ban.
Nagy sikert arattak a szvingesített operaáriák és a Sinatra-dalok tegnap este. Együtt lépett az IH Rendezvényközpont színpadára a 18 éves szegedi Lakatos Krisztián és a Cotton Club Singers távozó frontembere, László Boldizsár. A Boldi és a Keresztapák című önálló koncerten vendégszereplőként énekelt a megasztáros fiú, aki most először lépett fel szegedi közönség előtt a tévéshow döntője óta.

– Nem izgultam, mert olyan dalokat énekeltem, amiket már régóta tudok. A koncert előtt csak háromszor próbáltunk. Összeültünk, megbeszéltük, hogy ki mit énekel, és kész is volt a műsor – magyarázta Krisztián.

Mint azt már korábban megírtuk, László Boldizsár a Szegedi Nemzeti Színház magánénekeseként operai pályafutását építi. Azt mondta, hogy a szvingesített áriák átmenetet képeznek a két műfaj között. Azért kérte fel Krisztiánt vendégnek, mert kivételes tehetségnek tartja, és becsüli benne, hogy a szvinget hétről hétre becsempészte a tehetségkutató műsorba.

Tökéletes volt az összhang a két énekes között. Fotók: Karnok Csaba

– Méltó utódom lenne Krisztián a Cotton Club Singersben, ez nem vitás. De hogy ki veszi át valójában a képzeletbeli stafétabotot, azt nem árulhatom el. Egy hónap múlva kiderül! – titokzatoskodott továbbra is László Boldizsár.

Lakatos Krisztián nagyon népszerű Szegeden. Tegnap délelőtt forralt borozni indultak a Széchenyi térre László Boldizsárral, a rajongók azonban lépten-nyomon megállították őket. A szegediek nem győztek gratulálni az újdonsült megasztárnak, aki mosolyogva integetett vissza mindenkinek.

– Örülnék, ha a Cotton Club Singersben énekelhetnék, de majd csak pár év múlva. Egyelőre egyedül szeretnék karriert csinálni, később azonban szívesen csatlakoznék az együtteshez – mondta Krisztián.

A szegedi fiú hozzátette: már nagyon várja, hogy elkezdődjön az új esztendő. – Szeretném bejárni az egész országot, hogy mindenhol fellépjek és énekeljek. Főleg a nyaram lesz mozgalmas. Augusztus végén kimegyek Washingtonba a nagybátyámhoz, onnan könnyebb lesz irányítani a külföldi lehetőségeimet. Várhatóan év végére elkészül a lemezem is – árulta el Lakatos Krisztián.

Olvasóink írták

 • 9. S.D. 2009. január 03. 12:18
  „Teljes mértékben egyetértek az előttem szóló hölggyel!
  Amit még hozzáfűznék talán: az emberi primitívség és irigység sokszor nem ismer határokat..hazánkban is hatalmas méreteket ölt :)...és ez ellen nem tudunk mit tenni! Igaz "kedves" hehe és Hibiszkusz :) ??! Szánalmasak vagytok...csak mosolygok rajtatok. Feltételezem még azt is,h ti ott sem voltatok,csupán rettentően ráértek és írogattok mindenhová....hajrá :) !
  Aki meg ott volt ezen a fantasztikus koncerten,az biztos tudja,mi felelt meg a valóságnak :)....
  Én is ezek közé az emberek közé tartozom:
  Üdv.:Sándor Darinka-Szeged”
 • 8. fagyongy67 2009. január 03. 11:59
  „No de akkor kire gondolt Kedves "Hehe"???? Volt ott egy kisebb csapat, néhány jól öltözött, már nem tini korú, vidám hölgyből állt. Esetleg őket illeti ezzel a cseppet sem kedves titulussal? Ők az ország különböző részéről érkeztek a szegedi koncertre, egy internetes rajongói klub tagjaiként. Szerették volna személyesen is megtisztelni jelenlétükkel a versenyből méltatlanul kiesett tehetséges fiatalembert, s legalább a maguk kis ajándékát átadni, hogy érezze Krisztián , hogy a közönsége elismeri Őt. Ugyanis ez fontos. Hogy mindezt honnan tudom?? Lehet, hogy csalódást okozok Önnek, de én is a csapat tagja voltam. Bizony, Pécsről utaztam Szegedre, hogy a klubtársaimmal és Lakatos Művészúrral találkozzak. Mi csendben megvártuk, míg elvonul a rajongók hada, közben jeleztük a család felé, hogy a végén szeretnénk 5 percre Krisztiánnal beszélni. S lőn így: Krisztián oda jött hozzánk, s mit ad Isten, fel is ismert minket, és köszönte, hogy létrejött egy klub, mely érte, róla szól, őt méltatja. Beszéltünk pár szót, átadtuk az ajándékunkat és készült pár kép. Bocsásson meg, ha ezzel fájdalmat okoztunk Önnek, bizony nevetgéltünk , tán kicsit hangosabban is, Krisztiánnak ugyanis nemcsak a hangja fantasztikus, hanem a humora is. De nem történt semmi olyasmi, ami alapján Ön akár jelzőként, akár titulusként ránk ragaszthatná a lubár szót. Így hát én ezt most a résztvevő hölgytársaim nevében is kikérem magamnak!
  Krisztián, noha 18 éves, már "nagyfiú" s megtudja óvni magát, de ha netán mégsem tudná, akkor sincs semmi vész, ugyanis olyan fantasztikus szülei és testvérei vannak, hogy mindenhova vele tartanak, s figyelnek rá. Így történhetett meg az is, hogy az Ön által lubároknak tituláltak Krisztián édesapjától "engedélyt" kaptak egy kis csevegésre, sőt a kedves Papa is mellénk állt a képeken, ahogy Gina és Zoli is.
  Na már most ugye a Lakatos családról nem feltételezi senki, hogy lubárokat enged a fantasztikus tehetségű fiúk közelébe????
  Vagy teljesen feleslegesen írtam ennyit, és csak arról van szó Kedves " hehe" és mellette szóló " hibiszkusz", hogy savanyú a szőlő?????
  Remélem az én feltételezésem ugyanúgy nem igaz, ahogy az Önöké sem.
  Üdvözlettel: Wágnerné Schmidt Ágnes - Pécs”
 • 7. fagyongy67 2009. január 03. 11:40
  „2. hozzászólás hehe 2008.12.31. 02:25

  JÓ VOLTÁL KRISZTIÁN .CSAK VIGYÁZZ A SOK KIS KIÉLT LUBÁROKKAL AKIK KÖRÜL RAJONGTAK A VÉGÉN .

  Tisztelt " hehe"!!

  Az első mondatával tökéletesen egyetértek, Krisztián fantasztikus volt. Bevallom, második mondatával azonban jogvégzett emberként is bajban voltam. Egyrészt a mondatnak vagy " sok kis kiélt lubárról" vagy simán csak lubárokról kéne szólnia. Nem tartalmilag. Mondattanilag, ha érti mire gondolok....
  Sokkal inkább bajban voltam azonban attól, hogy koromtól, és végzettségemtől függetlenül sem tudtam hogy mit jelent a lubár szó. Így felálltam, levettem a polcról a szótárt, és megnéztem. A lubár szó jelentése: prostituált.
  Elcsodálkoztam...Biztos, hogy egy koncertről beszélünk???? Ahol én voltam, ott ugyan is egyetlen lubár sem volt. Ott csupa zeneszerető , szórakozni vágyó ember volt. Mivel azonban Krisztián nem lehetett egyszerre két helyen, így kénytelen voltam beletörődni abba, hogy Ön és én, akár tetszik nekem, akár nem, egy helyen voltunk....
  Lubárt tényleg nem láttam, viszont el voltam ragadtatva László Boldizsártól és zenekarától, valamint az ifjú tehetségtől:Lakatos Krisztiántól. Fantasztikus ez a fiú, isteni ajándék van a torkában, sokra fogja vinni. Remélem csak olyan helyre sodorja majd az élet, ahol lubároknak hírük-hamvuk sincs...
  A Mága Zoltán féle Arénabeli koncert is méltó lehetőség volt Krisztián számára.
  Azonban fejtörést okoz nekem Kedves "hehe", hogy kiket titulál Ön lubároknak. Nem tán arra a hosszú, kígyózó sorra gondol, melynek tagjai több mint egy órán át vártak Boldi és Krisztián dedikált fotójára???? Ááááá, enyi lubár a világon nincs..... ( folyt. köv)”
 • 6. Luckatosh 2009. január 01. 13:23
  „Koszonom mindenkinek a jokivansagokat!”
 • 5. felháborodott 2008. december 31. 19:44
  „Nekem Krisztán volt a kedvencem a Megasztárban, túlsúllyal együtt.
  Boldog, sikerekeben gazdag új esztendőt kívánok neki.”
 • 4. tunococ 2008. december 31. 17:40
  „Kedves Lakatos Krisztián! Azt hiszem mindennél többet mond, hogy annyit szavaztam Magára, hogy folyton törlteeni kellett a mobilomat. Nekem úgy tetszik, ahogy van (Demis Russos, Luis Armstrong, Pavarotti, Gregor József sem pehelysúlyú volt, de nem súly. mozgás, hanem a zenei tehetség, tudás volt a márce! Mint orvos, azért javasolok a súlyban némi változtatás). Végig nagyon drukkoltam Magának, szerintem a döntő szó úgyis a közönségé, és ők hallani és látni akarják Önt. A Verseny többi része, sec.-pec. feledésbe fog merülni (szerintem és mások szerint is, amúgy sem volt mindenben korrekt). Sok sikert, Boldog Újesztendőt kívánok! "Dalolj csak ezüst gitár...!"”
 • 3. Hibiszkusz 2008. december 31. 09:00
  „Nagyon jó voltál Krisztián csodálatos hangod van,a 2. hozzászóló véleményét tartsd mindig szemelőtt csak lejáratnád magad. További sok sikert kivánok.Sikeres Boldog Új Évet!!!!!”
 • 2. csutka 2008. december 31. 04:20
  „Gratulálok Lakatos Krisztiánnak.Kivánom neki,hogy teljesüljenek az álmai.Sikerekben és eredményekben gazdag Békés Boldog Új Évet Kivánok Krisztián.”
 • 1. petite_etoile 2008. december 31. 00:14
  „Jajjmár!!!! Mekkora kamu, jajj nem tudni, ki lesz L.B. utódja..ahhoz képest már régen megírták, hogy Lakatos Krisztián lesz! Utóbbi is elmehet a sunyiba.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Aktív és passzív megyei képviselők

Szeged - Ebben a parlamenti ciklusban eddig a megyei képviselők közül a szocialista Ujhelyi István beszélt a legtöbbet, a fideszes Nagy Sándor pedig a legkevesebbet a T. Házban. Tovább olvasom