Délmagyar logó

2017. 10. 18. szerda - Lukács 10°C | 24°C Még több cikk.

T-Kábel: azonnali kapacitásbővítés

Némi feszültség keletkezett Szegeden a T-Kábel új, kábeltelefonos szolgáltatásának bevezetésekor. A helyzet kezelésére a kft. megtette a szakma megkívánta és a törvények biztosította lépéseket.
Nagy érdeklődés kíséri Szegeden a T-Kábel új, kábeltelefonos szolgáltatásának bevezetését. A jelentős fejlesztések velejárói az elkerülhetetlen panaszok: ezek szerint hibák, leállások is előfordulnak a telefonos rendszeren. Erről kérdeztük Piller Andrást, a T-Kábel Magyarország Kft. vezérigazgatóját.

– Vezérigazgató úr! Szegedi tapasztalataik az elvártak szerint alakultak?
– Örömmel tapasztaltuk ügyfeleink rendkívüli érdeklődését telefonos szolgáltatásunk iránt. Az érdeklődés mértéke meghaladta előzetes elképzeléseinket. A nagy forgalom kezelésére azonnali kapacitásbővítésre volt szükség.

– Műszakilag fel voltak készülve e lépésre?

– Mint a legtöbb új műszaki megoldás beindításakor, kábeltelefonos szolgáltatásunknál is előfordultak sajnálatos kimaradások, amelyek elsősorban a műszaki alrendszerek összehangolt működésének kezdeti hiányosságai miatt merültek fel. A rendszer érzékeny az áramszünetekre is, ilyenkor a telefonos szolgáltatás is szünetel.

– Figyelembe tudják venni az előfizetők hosszú távú érdekeit?

– A jogszabályokkal összhangban általános szerződési felté-
teleinkben 90%-os rendelkezésre állást garantálunk ügyfeleinknek, ehhez képest nyilvántartásunk szerint hálózatunk az elmúlt időszakban 96%-os rendelkezésre állással üzemelt. Szolgáltatásunk műszaki háttere nagy mértékben eltér a vezetékes telefonétól, ez teszi lehetővé annak kedvező árfekvését, de ennek velejárója a valamivel alacsonyabb rendelkezésre állás is. Célunk az, hogy ügyfeleink számára ez ne legyen érzékelhető, és minél inkább megközelítsük a hagyományos hálózatok által biztosított minőségi szintet, ezért kollégáink folyamatosan dolgoznak a rendszer fejlesztésén, a meghibásodási lehetőségek kiszűrésén.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Behozták a Szabadságot a szegedi Csirkébe

Thürmer Gyula Szabadságot kért tegnap Szegeden a Csirkében. A mindig fess pártelnök bejelentette:… Tovább olvasom