Délmagyar logó

2017. 07. 25. kedd - Kristóf, Jakab 18°C | 29°C Még több cikk.

Táblavadászat akciót szervez a rendőrség

Növény takarja a közúti jelzést? Kint felejtett táblát látott? Jelentse! A szegedi lakosok észrevételeit várja a rendőrség és a delmagyar.hu.
  • FRISS: A delmagyar.hu felajánlotta a rendőrségnek, hogy online feltöltő modult biztosít az oldalán a táblavadászat akcióhoz. Így a jelenteni kívánt táblákat nem csak levélben lehet eljuttatni a rendőrséghez, de akár olvasóink fel is tölthetik az itt található modulban.
A közlekedés résztvevői számos olyan helyzettel találkozhatnak, amikor a közlekedés rendjét meghatározó jelzőtáblák nem megfelelőek. Ezen
problémák kezelése közös érdekünk, ugyanis az egyes utaknak más-más szerv a kezelője és ezen szerveknek kell gondoskodniuk arról, hogy közútjaink biztonságos közlekedésre alkalmasak legyenek.

Táblavadászat akciót szervez a rendőrség.
Táblavadászat akciót szervez a rendőrség. Illusztráció.

A balesetek számának csökkentése, valamint a biztonságosabb közlekedési környezet kialakítása érdekében a Szegedi Rendőrkapitányság az illetékes társszervekkel együttműködve „Táblavadász" akciót hirdet – első körben - Szeged város területén, melyhez várják a lakosság észrevételeit.

Kérjük, hogy a napi közlekedésük során észlelt ún. „kint maradt táblák", a megrongálódott-, felismerhetetlenül kopott jelzőtáblák, a növényzet által takart közúti jelzésekre vonatkozó észrevételeiket postai úton küldjék el a Szegedi Rendőrkapitányságra.

6724 SZEGEDI RENDŐRKAPITÁNYSÁG SZEGED, PÁRIZSI KRT. 16-22.
A borítékra írják rá: „TÁBLAVADÁSZAT"

A levélben tüntessék föl: A HIBA LEÍRÁSA FÉNYKÉPPEL
DOKUMENTÁLVA, A BEAZONOSÍTHATÓ PONTOS HELYSZÍN -, valamint a beküldő NEVÉT, ELÉRHETŐSÉGÉT: TELEFONSZÁMÁT, LAKCÍMÉT.
A fénykép nélküli, kézzel írt vázlatot nem áll módjukban elfogadni!

A kapitányság a társszervekkel együttműködve valamennyi bejelentést
megvizsgál, és szükség esetén javaslatot tesz a táblák módosítására,
kihelyezésére vagy eltávolítására.

Észrevételeiket 2014. AUGUSZTUS 31-ig várják a megadott címre.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megfiatalítaná a vezetői gárdát az új orvoskari dékán

Bari Ferencnek az intézet- és klinikavezetői gárda megfiatalítása éppúgy célja, mint a modern eljárások és technológiák bevezetése. Tovább olvasom