Délmagyar logó

2016. 10. 28. péntek - Simon, Szimonetta 3°C | 11°C

Takarékoskodjanak ÁRKÁD-kuponokkal!

Március 7-én kezdődnek az ÁRKÁD kuponnapok. Akik szeretnének kedvezményesen vásárolni kedvenc üzleteikben, kattintsanak a www.arkadszeged.hu weboldalra.

Hogyan kell használni az e-kuponokat?

1
. Klikkeljen honlapunkra, a www.arkadszeged.hu weboldalra!
2. Klikkeljen a Tavaszi kuponnapok felületre!
3. Válassza ki az Ön számára érdekes kupont, és a nyomtatóikonra kattintva máris Öné a kedvezményes vásárlási lehetőség.


4.
Minden kuponon található egy „Kupongyűjtőbe" link. Amennyiben Ön több kupont szeretne egyszerre kinyomtatni, a kívánt szelvényeket helyezze bele a kupongyűjtőbe, onnan ugyanis a kupongyűjtőre, majd a „kuponok nyomtatása" linkre kattintva egyszerre 3-4-5 kupont is kinyomtathat.
5. A kinyomtatott kupont a kedvezményt kínáló üzletben vásárláskor mutassa be, majd adja át az eladónak, így Ön máris olcsóbban vásárolhatja meg a kiválasztott terméket.
6. Fontos, hogy érvényességi időn belül használja el a kuponjait, amire a kuponok jobb felső sarkában talál utalást. Előfordulhat, hogy a szelvény több üzletben is beváltható, ez esetben a pontos címeket a kupon alatti „Elfogadóhelyek" rész tartalmazza.

Kuponnyomtató stand a bevásárlóközpontban március 7–11-éig

Akinek nincs otthon nyomtatója, annak sincs oka aggodalomra. Nem fog lemaradni a kedvezményes vásárlás lehetőségéről, ugyanis a kuponnapok idején az ÁRKÁD I.-es és a -1-es szintjén a látogatóknak egy-egy  nyomtatóstandot építünk fel. Önnek nincs egyéb dolga, mint odasétálni, kiválasztani a kupont kínáló üzletek közül a kedvencét, majd hoszteszeinkkel kinyomtattatni a kedvezményes vásárlásra feljogosító kis szelvényt.

Spóroljanak az ÁRKÁD-dal! Akciók első kézből

Hogyan takarékoskodhatnak olyankor, amikor nincs kuponakció? Erre is gondoltunk, hiszen ki ne szeretne napi szinten tájékozódni az árakról, kedvezményekről, hogy pénzt takaríthasson meg? Bármilyen kérdése van akcióinkkal kapcsolatosan, a www.arkadszeged.hu oldalra kattintva felteheti! Klikkeljen a „Kapcsolat" menüpontra, s az info@arkadszeged. hu címre küldött levelére kollégáink válaszolni fognak. Amennyiben mindig elsőként szeretne értesülni az ÁRKÁD Szeged üzleteinek akcióiról, a bevásárlóközpont programjairól, feliratkozhat hírlevelünkre is! Regisztrált tagjainknak időnként 10–20, de akár 40% kedvezményre jogosító akciós kuponokat is küldünk, amelyeket az ÁRKÁD Szeged kijelölt üzleteiben lehet beváltani. S hogy mi szükséges a regisztrációhoz? Név, e-mail cím, a regisztráló neme, születési éve, lakhelye. Regisztráljon fél perc alatt, hogy a jövőben velünk spórolhasson!

Osszák meg velünk véleményüket!

Úgy gondoljuk, hogy az Önök véleménye a legfontosabb, ezért várjuk tapasztalataikat az első ÁRKÁD Szeged kuponnapokat illetően. Az ÁRKÁD Szeged honlapján, a www.arkadszeged.hu oldalon az info@arkadszeged.hu címre írhatnak, a www.napiakciok.hu oldalon pedig a Vásárlói vélemények rovatban oszthatják meg véleményüket, gondolataikat a többi kuponfelhasználóval. Mindezt az egyes kuponok alatt található „Véleményküldő dobozok" segítségével is megtehetik.

Kis kupontörténet a nagyvilágból

1894: A kupon megszületése. Amerikában Asa Candler gyógyszerész és üzletember, aki 2300 dollárért megvette a Coca-Cola formuláját, először kézzel írott kuponokat osztogatott, amelyért az új üdítőitalból egy pohár ingyen járt.
1895: A következő állomás a helyi élelmiszerbolt. C. W. Post kibocsátotta az első élelmiszerre vonatkozó kupont, amely egy cent kedvezményre jogosított egy adott termékből.
1930-as évek: A kuponok már az amerikai háztartás részei voltak a depressziós időszak miatt. Mindenki spórolt, ahol csak lehetséges volt, és a kivágható kuponok erre a célra tökéletesen megfeleltek.
1940-es évek: Szupermarketek kiterjesztették a kuponokat az egész országban, és folytatták a kuponozás tradícióját, amelyet a környékbeli élelmiszerüzletek kezdtek el.
1957: A kuponok egy egészen új iparágat hoztak létre.
1965: Az amerikaiak fele már használja a kuponokat.
1975: A kuponok használatának népszerűsége folyamatosan növekszik. Több mint 35 milliárd kupont adtak ki, és az amerikaiak 65%-a már használja a kuponokat.
1995: Megjelennek az első kuponok az interneten.
1998: Amerika ünnepli az első Nemzeti Kupon Hónapot (National Coupon Month).
1999: Az amerikai vásárlók megtanulják, hogyan spóroljanak a kuponok használatával a Nemzeti Kupon Hónap ideje alatt (1999. szeptember).
2000: Egyre több szülő vonja be a gyermekeket, hogyan lehet spórolni a kuponokkal a Nemzeti Kupon Hónap ideje alatt.
2001: A negyedik Nemzeti Kupon Hónapban már a tanárok is használják a kuponokat az iskolákban, a pénz értékének illusztrálására.
2002: A vásárlók 3 milliárd dollárt spóroltak a 3,8 milliárd darab kupon beváltásával.
2003: A fogyasztók 77%-a használ kuponokat, ezzel a kuponok használata az egyik legnépszerűbb vásárlási szokássá vált Amerikában.
2004: A rendszeresen vásárlók 79%-a mondta, hogy már használt kuponokat.
2005: A kuponhasználók 74%-a használt kuponokat az elmúlt egy hónapban.
2006: A 18–24 év közötti fiatalok 71%-a használ kuponokat.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Minden ötödik alkalmazottjától megválhat a Lombard

Csoportos létszámleépítést tervez a szegedi központú Lombard - a lízingpiac összeomlással felérő változása arra kényszeríti a társaságot, hogy újragombolja a kabátot. Tovább olvasom