Délmagyar logó

2018. 03. 23. péntek - Emőke -4°C | 4°C Még több cikk.

Talpuk alatt Afganisztán morajlása – Kerekasztal-beszélgetés a Móra-múzeumban

Paluch Tibor, a Móra-múzeum munkatársa 14 hónapon keresztül vett részt egy rendkívüli afganisztáni régészeti feltáráson.
A Móra Ferenc Múzeum Afganisztánt megjárt régésze, Paluch Tibor és Toperczer István katonaorvos osztja meg emlékeit, gondolatait a hányattatott sorsú ország kultúrájával, mindennapjaival és egy különleges régészeti feltárással kapcsolatban. A beszélgetést március 26-án, szerdán 17 órakor tartják a Móra-múzeum dísztermében.


Paluch Tibor, a Móra-múzeum munkatársa 14 hónapon keresztül vett részt egy rendkívüli afganisztáni régészeti feltáráson. A munka során megismerte az ott élők kultúráját és mindennapjait, valamint az ország különleges régészeti leleteit. A szakember a bő egyéves időszak élményeiről, tapasztalatairól beszélget Toperczer István katonaorvossal március 26-án, szerdán 17 órakor a Móra-múzeum dísztermében.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Reggeli csúcs Szegeden: dugó hátán dugó

Kipróbáltuk, hogy a hétfő reggeli csúcsban, szakadó esőben hány perc alatt lehet eljutni a József Attila sugárút felől a Tisza Lajos körúton keresztül a szerkesztőségbe. Tovább olvasom