Délmagyar logó

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 22°C | 35°C Még több cikk.

Tandi Flora nem megy az eurovíziós dalfesztiválra

Szeged - Nemrég kaptam meg az e-mailt arról, hogy nem én képviselem Franciaországot az eurovíziós dalfesztiválon - mesélte lapunknak Tandi Flora.
- Először elkeseredtem, de már egyáltalán nem bánom, hiszen így is számos lehetőség nyílt meg előttem – mesélte lapunknak Tandi Flora, aki korábbi cikkünkben (2016. január 4.: Tandi Flora francia színekben indul a dalversenyen) még nem árulhatta el, hogy miről is szól a dal, amivel benevezett a francia válogatóra.

– A dal, amivel indultam, a nők elleni erőszakról szól. Most egy kicsit átdolgozzuk, és duettben fogom énekelni Miklósa Erikával. Ebben a formában lesz hallható az új lemezemen – mesélte az énekesnő. Hozzátette: az albumon magyar, francia és olasz dalok is lesznek, és Miklósa Erika mellett Puskás Peti, valamint Horányi Juli is énekel majd.
 
Tandi Flora. Fotó: Gregus Máté
Tandi Flora. Fotó: Gregus Máté

Megosztotta velünk, hogy sokat nyert már az indulással is, hiszen a francia rádiók nyitottak a kvalifikált versenydalokra, és itthon is sokan felfigyeltek erre a nem mindennapi lépésre. – Kaptam egy nagyon jó bemutatkozási lehetőséget is Franciaországból, de erről még nem árulnék el részleteket. Viszont ha jövőre is sikerül egy hasonlóan erős dallal előrukkolnom, akkor 2017-ben is indulni fogok szintén francia színekben – mondta Tandi Flora.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Arany minősítést kaptak a kisteleki betlehemesek

Arany minősítést kaptak a kisteleki betlehemesek
Kiemelt arany minősítést kapott a kisteleki betlehemesek csapata a nemzetközi betlehemes versenyen. Tovább olvasom