Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 09. 04. péntek - Rozália

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szeged hírei > Telt házas volt a gitárfesztivál

Telt házas volt a gitárfesztivál

Szeged - Sikerrel zárult az idei szegedi nemzetközi gitárfesztivál, amelyet minden eddiginél kevesebb pénzből voltak kénytelenek megrendezni a szervezők.

Munkatársunktól - Délmagyarország napilap - 2012.04.16. 08:44
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
A négynapos program színvonalán azonban ez egyáltalán nem látszott: a világhírű művészek koncertjei most is megtöltötték a zeneművészeti kar koncerttermét – és nemcsak esténként, hanem délutánonként is.

– Évről évre egyre több az érdeklődő – mondta el Pavlovits Dávid művészeti vezető. Hozzátette: idén szakmai résztvevőkből is többen voltak, mint amennyire számítottak – nagyjából félszázan vettek részt a mesterkurzusokon. – Ez nagyon magas részvételi arány, különösen úgy, hogy idén nem szerveztünk versenyt – tette hozzá. Hogy melyik koncert volt a legsikeresebb, azt még a művészeti vezetőnek is nehéz volt eldöntenie.

Csáki András elképesztő műsort adott, és ő játszotta aztán a legtöbb ráadást is. De Florian Larousse-t is hatalmas őrjöngéssel búcsúztatta a közönség, Pusztai Antal pedig olyan meglepetéssel készült, amit még soha nem lehetett tőle hallani – sorolta. A fesztivál korábbi nyolc nagy támogatójából mindössze egy állt idén a programsorozat mellé, így igencsak kérdésessé vált, sikerül-e veszteség nélkül megtartani az idei rendezvényt.

– A fellépőink voltak a legnagyobb támogatóink, mert igazán baráti áron jöttek el zenélni. A jegybevételekkel így nagyjából nullára sikerült kihoznunk a költségvetést – árulta el Pavlovits Dávid.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...