Délmagyar logó

2017. 06. 26. hétfő - János, Pál 20°C | 31°C Még több cikk.

Tetem a panelben

Szeged - Hogyan lehetséges, hogy egy szegedi panelházban csak hetekkel a halála után után találnak rá egy idős nő tetemére? Miért kell még azután is elviselni a lakóknak az egész házban terjengő bűzt?
Délmagyarország / Délvilág hírek Keresse a válaszokat a keddi Délmagyarországban és Délvilágban! Fizessen elő a napilapra!

Olvasóink írták

 • 5. Tömeg 2010. október 26. 14:44
  „En tudom a valaszt az összes kerdesre!!!

  Megtudhatjäk ha elöfizetnek a Hozzäszoläsomra! :D

  Elöfizetek Szivesen, ha az ujsägkihordo bedobja minden reggel a postalädämba! (BONN)
  De szerintem a Mignonnal jobban järnak, mert ö Frankfurtban lakik.Odäig kevesebbet kell neki biciklizni! :D”
 • 4. K.T. 2010. október 26. 11:18
  „Én meg tudom válaszolni a kérdéseket, mert nálunk történt hasonló a házban.

  1. Azért nem veszik észre a szomszédok, mert manapság már nem "divat" a szomszédokkal jó viszonyt tartani. Az új lakók nem szoktak bemutatkozni, de minek is, amikor pár hónap múlva költöznek tovább a még kisebb lakásba és maximum a közös képviselőtől tudjuk meg a nevüket a tartozók listájáról.
  Bármennyire is igyekszik az állam jogszabályokkal elősegíteni az "ismerkedést" (kötelező lejelentkezés a közös képviselőnél) ha a közös képviselő finoman szólva is sz..rik bele.
  A mi házunkban ismerték a környező lakók a nénit, de az egyébként is magára hagyott asszony lakásából nem volt megszokott nem szagokat érezni. - ha jól tudom. Azt hitték elutazott a lányához, aki szinte sohasem látogatta. Nem így volt. Az elviselhetetlenné váló bűz miatt csak a rendőrség volt hajlandó/illetékes intézkedni. Ők találták meg.
  2. A tetem elszállítását követően az egyetlen örökös a lakótársak többszöri felszólítására sem volt hajlandó (vagy csak nagyon hosszú unszolás után) kifertőtleníteni a lakást, kidobni az átitatódott ágybetétet.
  A terjengő bűz megszüntetése érdekében egyik hivatal sem volt hajlandó intézkedni és az örököst jobb belátásra bírni. A helyzet az örökös beköltözésével oldódott meg.

  Egyetlen egyszer volt szerencsém becsöngetni egy lakókat érintő ügy miatt a huszonéves hölgyhöz, aki a megörökölt lakása ajtajában még a nevét sem volt hajlandó elárulni nekem.

  Röviden ennyi a sztori. Lehet hogy tartalmaz pontatlanságokat, de szerencsére nem voltam közvetlen elszenvedője az esetnek, az infókat másodkézből kaptam.”
 • 3. K.T. 2010. október 26. 10:50
  „#2 Elektronikusan is elő lehet fizetni, ha jól tudom. Igaz, semmivel sem olcsóbb, mint a papírra nyomott.”
 • 2. koranyi2 2010. október 25. 20:15
  „De ez milyen már??? akkor minek van ez az oldal ha nem lehet elolvasni a cikkeket?? És mi van azzal aki a távolság miatt nem tud hozzájutni az újsághoz?”
 • 1. fLeTo 2010. október 25. 19:27
  „Uhh ez mennyire érdekel engem!!! Azonnal megyek és előfizetem az újságot...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Régi Hungária

Szeged - Két évvel ezelőtt írtuk a Délmagyarországban, hogy a Régi Hungária – az egykori Kass… Tovább olvasom