Délmagyar logó

2017. 02. 20. hétfő - Aladár, Álmos -2°C | 8°C Még több cikk.

Tetovált lányok szépségversenye koncertekkel

Szeged - Második alkalommal rendezték meg a Szeged Inket. A Széchenyi téri klubban a koncertek mellett a csajoké volt a főszerep: a tetovált lányok szépségversenyén mindenki megmutathatta, mi díszíti a bőrét a ruha alatt...
A májusi sikeren felbuzdulva novemberben is megrendezték a Szeged Inket, ahol a rockkoncertek mellett a tetoválásoké a főszerep. - Hagyományteremtő szándékkal szervezzük az eseményt, szeretnénk, ha Szegeden is létrejönne egy olyan színvonalú program, amilyen például a fővárosi. Ahhoz persze még sokat kell fejlődni - magyázta Lőwy Lénárd, a Sun City Tattoo szalon tulajdonosa, az esemény egyik szervezője. - Szerintünk Szegednek is szüksége van egy olyan eseményre, ami a tetoválásokról, illetve a tetováltakról szól - tette hozzá Tibai Jocó szervező.

Szeged Ink fesztivál, a tetoválók és tetováltak nagy napja. Fotó: Kuklis István (galéria)

A kétnapos esemény első napján a Kozmosz, az AWS, a Bad Taste és a Kopott Formák zenekar szórakoztatta a vendégeket, az este egyik fő attrakciója a szépségverseny volt. Nyolc lány vonult a zsűri elé, és mutatta meg tetoválásait. A csajok kissé szégyellősen húzták fel a pólójukat vagy villantottak combot (mi őszintén hiányoltuk a bevállalós körítést). A zsűri tagjai között a Kozmosz dobosa és egy grafikus mellett ott ült például Horváth Csaba zentai tetoválóművész is. Végül úgy döntöttek, hogy a fődíjat, a 20 ezer forintos tetováló-utalványt Nagy Nóra kapja.

Szeged Ink fesztivál, a tetoválók és tetováltak nagy napja. Fotó: Kuklis István (galéria)

- A jobb karomra fogok tetováltatni, de amit kitaláltam, az nem kerül ennyibe, úgyhogy még gondolkozom, mi legyen - mondta a 20 éves szegedi lány. Annyit azonban elárult a grafikusnak tanuló Nóra, hogy a bal karjának kontrasztja lesz az új tetoválás: két-két fekete csík a fel- és az alkaron.

Az idén második alkalommal megrendezett Szeged Ink szombaton folytatódik. Fellép a Dryvia, a Show Your Otherside, az Inhale Me, valamint a Handout zenekar, és ma este a férfiak kapják a főszerepet: a zsűri az ő tetoválásaikról dönti el, kié a legjobb Szegeden.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csokoládéboldogság Gyuris László módra

Csokoládés receptekkel is jelentkezik legújabb szakácskönyvünk. Tovább olvasom