Délmagyar logó

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 17°C Még több cikk.

The End: moziban fogták el a rendőrök a dohánybolt kirablóját

A vádlottak padjára ülhetnek a szegedi dohánybolti rablók.
A nyomozás adatai szerint K. Sándor és K. Andor megállapodtak abban 2015. január 6-án, hogy kirabolnak egy dohányboltot. K. Andor vitte autóval K. Sándort a szegedi Zárda utcába, ahol a 27 éves férfi arcát egy sállal és egy napszemüveggel takarta el. A nála lévő késsel a bevétel átadására kényszerítette az eladót, majd a rá várakozó autóba ült és elmenekültek.

Rendőrkézen a rablók.
Rendőrkézen a rablók.

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói 2015. január 8-án a Szeged Plázában fogták el K. Sándort, miután a bűncselekményhez használt autót megtalálták a bevásárlóközpont mélygarázsában. A férfi ekkor párjával moziba tartott.

A nyomozók az újszegedi körzeti megbízottakkal együttműködve kiderítették, hogy K. Sándort a rablásban testvérének élettársa segítette sofőrként. Ő feladta magát, miután megtudta, hogy a rendőrök megyeszerte keresik. A nyomozók a házkutatások során lefoglalták a bűncselekmény elkövetéséhez használt kést és sálat.

A Szegedi Rendőrkapitányság K. Sándor és a 25 éves K. Andor ellen felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A bíróság elrendelte K. Sándor előzetes letartóztatását, K. Andor házi őrizetbe került.

A Szegedi Rendőrkapitányság az ügyben folytatott nyomozást befejezte. A két férfi ellen vádemelést javasol az ügyészségnek.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megúszni a fekete munkát

Komoly hátrány érheti a NAV szerint azokat, akiket munkáltatójuk feketén, azaz bejelentés nélkül alkalmaz. Tovább olvasom