Délmagyar logó

2017. 02. 26. vasárnap - Edina -3°C | 10°C Még több cikk.

Thomas B. özvegye: a férjemet megmérgezték!

Thomas B. felesége, Martina nem nyugszik bele férje halálába. Az asszony szerint kizárt, hogy néhai párja öngyilkos lett volna a cellájában.
Thomas B. nejénél, Martinánál betelt a pohár. Hónapok óta hiába várja, hogy megnyugtató választ kapjon kérdéseire, érdemben nem történt semmi. Az asszony szerint szinte lehetetlen, hogy párja öngyilkos lett, hiszen semmi elôjele nem volt tettének. Az osztrák özvegy másik dilemmája az, hogy amennyiben elfogadja a BV álláspontját, miszerint a férje megölte magát, miért hagyták az ôrök, hogy megtegye - írja a Bors.

Thomas B. két évvel az ítélethozatal után cellájában elhunyt. A rendőrségi vizsgálat szerint az idegenkezűség kizárt a férfi halálával kapcsolatban. Ezzel szemben Thomas B. családja úgy látja: biztos, hogy nem ölte meg magát szerettük, és meg akarják tudni, miként került a szervezetébe a megengedett nyugtatóadag négyszerese, amitől végül megfulladt.

– Nagyon örültem volna, ha a BV-től választ kapunk a kérdéseinkre, de ez sajnos nem történt meg – állítja dr. Buza János ügyvéd. – Thomas cellatársai kivétel nélkül mind azt mondják, semmi nem utalt arra, hogy öngyilkosságot fontolgatna.

Büntetés-végrehajtás (BV) Országos Parancsnokságának sajtóirodája tavaly októberben azt közölte: a rendőrség első helyszíni vizsgálata kizárta az idegenkezűséget. Nem gyilkosság áldozata lett az osztrák férfi – írta a Belügyminisztérium tavaly október 20-ai közleményében.


Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elizabeth Pitcairn tart mesterkurzust Szegeden

Az 1720-ból származó, legendás Mendelssohn Stradivarius tulajdonosa, Elizabeth Pitcairn amerikai hegedűművész tart mesterkurzust szombat délelőtt 10 órától a Szegedi Tudományegyetem Zeneművészeti Karának Liszt Ferenc Kamaratermében. Tovább olvasom