Délmagyar logó

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 30°C Még több cikk.

Tippmester: kisorsoltuk a májusi nyerteseket

Szeged - Kisorsoltuk Tippmester játékunk májusi szerencsés nyerteseit és átadtuk az áprilisi nyereményeket.
Sajnos csak egy jött el áprilisi nyerteseink, közül, így Seres Istvánra, a játékban goalkeeper, hárult minden feladat. Ő sorsolta ki márciusi játékunk pótnyertesét. Jelica becenevű játékosunkat húzta ki, így végül övé lett a mágneses térdpánt.

A májusi fordulóban pedig goalkeeper az alábbi játékostársait sorsolta ki: zsiroja nyerte meg a lépcsőző gépet, zfecaN1 egy mágneses térdpánt boldog tulajdonosa, roland83 pedig egy pulzusmérő órát nyert. Ismert, a pontversenyt lecso06 nyerte övő a Kosmodsik autós masszírozó sáv. Valamennyi ajándékot a Topshop biztosította.

István elmondta, a májusi forduló nem egészen úgy sikerült neki, ahogy a korábbi, de már nagyon várja az augusztust, amikor újra indul a játék. Majd széles mosollyal az arcán átvette nyereményét, a pulzusmérő órát. Kiderült, az ajándékok közül leginkább ezt szerette volna megnyerni. – Rendszeresen futok a töltésen s már régóta kíváncsi voltam arra, futás közben hogyan változik a pulzusom, de valahogy sosem szántam rá magam arra, hogy vegyek egy ilyen órát – mondta Seres István.

István koncentrál, majd határozottan kihúz egy nevet. Fotó: delmagyar.hu
István koncentrál, majd határozottan kihúz egy nevet.
Fotó: delmagyar.hu

A többi nyertes közül csopityu becenevű játékosunk előre jelezte távolmaradását, egyúttal azt is nem Szegeden, hanem a makói ügyfélszolgálaton venné át nyereményét. Kisgabesztől és szrezitől viszont nem kaptunk semmilyen visszajelzést, így továbbra is várjuk őket a szerkesztőségben, hogy átadhassuk nekik megérdemelt nyereményüket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kozma: cselédeket nevel a kormány

A szocialista politikus szerint az állami intézkedések tovább növelik az esélyegyenlőtlenséget a gyerekek körében. Tovább olvasom