Délmagyar logó

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -4°C | 5°C Még több cikk.

Tiszta Tisza-partot!

Szeged - Eddig közel százan jelentkeztek a szeptember elsejei Tiszta Tisza-partot! elnevezésű nagyszabású takarítási akcióra, amely szeptember 1-jén (esőnap: szeptember 2.), reggel 8 órakor kezdődik.
Az önkéntesek a szegedi oldalon lévő Vízibástyánál találkoznak. A szükséges eszközöket, zsákokat, konténereket az Atikövizig, illetve a Szegedi Környezetgazdálkodási Kht. biztosítja. A szervezők még további jelentkezőket várnak a tisztatiszapart@gmail.com e-mail címen, illetve a 30/383-0374-es telefonszámon.

Olvasóink írták

 • 10. vveron 2009. szeptember 01. 17:00
  „Ezúton kezdeményezem a város egyéb frekventált pontjai megtisztítását, például Mars tér (mondjuk a piac) és környéke (lehet, hogy reménytelen vállalkozás(?)), játszóterek, parkok... várom a hozzám csatlakozókat, és természetesen a mostani szponzorok hasonlóan frankó hozzáállását!”
 • 9. vveron 2009. szeptember 01. 15:59
  „Nem tudom, hogy vége van-e, a rendes munkahelyemre kellett jönnöm, délutános vagyok, nem tudtam maradni a végéig, de kíváncsi lennék, mikor lett vége, mennyi szemét gyűlt össze, ilyesmikre.”
 • 8. darch 2009. szeptember 01. 15:55
  „Minden elismerésem a tiétek, ezek szerint vége van...”
 • 7. vveron 2009. szeptember 01. 15:46
  „Én is kinn voltam szemetet szedni, és döbbenet az a töméntelen csikk és üvegszilánk. Elszomorító. Ahogy ank is írta, az önkéntesek létszáma sajnos elenyésző volt... :(”
 • 6. darch 2009. szeptember 01. 15:27
  „egal: teljesen kiment a fejemből meló közben. Talán ank meg tudná mondani.”
 • 5. ank 2009. szeptember 01. 12:55
  „Én kinn voltam ma, és szedtem a szemetet. Ahhoz képest, hogy mennyien panaszkodnak arra, hogy szemetes a Tisza-part, összesen talán ha 30-35-en voltunk. Csak ez a 30-35 ember ért rá az egész városban? Ez nehezen hihető...”
 • 4. Yossarian 2009. szeptember 01. 11:00
  „tényleg jó lenne a tiszta Tisza part.
  de kérdem én, miért is fizetem én az adómat? van a városnak köztisztasági cége, amit közpénzből tartanak fenn. talán a vezetői prémiumokat, jutalmakat inkább ilyesmire is el lehetne költeni. vagy mondjuk a közmunkaprogram. annak keretén belül a cserepes sori kissebbségeknek is lehetne munkát adni ilyesmivel.
  én ugyanis nem járok a folyó partra szemetelni, és azt gondolom, hogy dolgozó, és a köztatozásait rendesen fizető állampolgárként megtettem a kötelességem. takarítsa, tegye rendbe a partot az akinek ez a dolga.”
 • 3. hazám 2009. augusztus 31. 22:15
  „Nem rossz ötlet! Az sem, hogy önkénteseket várnak, meg az sem, hogy tisztább Tisza-partot. De miért nem azok takarítanak, akik csak felveszik a segélyeket a postán munka nélkül? Egy fillért sem kiadni anélkül, hogy megdolgoznának érte! Ez lenne a normális gondolkodás! Meg azután jöhetnének az aktatologatók, s azok, akik olyan nagy mellénnyel hirdetik, hogy mennyit tesznek Szegedért. Mondjuk Botka Elvtárs és csapata! Nem ártana egy kis meló, s jobban esne az oldalszalonna is este otthon a szűk konyhájú panelban!”
 • 2. egal 2009. augusztus 31. 21:59
  „Mi a válasz?”
 • 1. darch 2009. augusztus 31. 13:27
  „Asszem, erre hivatkozva nem vehetek ki szabadnapot. Délután viszont ráérnék, lehet, rákérdezek.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Képviselői fogadóóra a kocsmában

Gila Ferenc az egyetlen szegedi önkormányzati képviselő, aki kocsmában tartja a lakossági fogadóóráját. Tovább olvasom