Délmagyar logó

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 18°C Még több cikk.

Tisztítják az ivóvízhálózatot Szegeden

A Szegedi Vízmű Zrt. ivóvízhálózat öblítést végez június 11. és 15. között 22-től 6 óráig.
Az öblítés alatt Algyőn és Szeged egyes városrészeiben (Tápé, Baktó, Petőfitelep, Újpetőfitelep, Béketelep, Makkosháza, Fodor-kert, Tarján, Felsőváros, Belváros, Újszeged) a víz zavarossá, sárgás, barnás színűvé válhat, valamint átmeneti nyomáscsökkenésre, és vízhiányra kell felkészülni. Ilyen esetekben a víz ülepítés után fogyasztásra alkalmas, azonban a Szegedi Vízmű Zrt. az javasolja, hogy az érintett időszakban, a munkálatok megkezdése előtt (este 22:00 óráig) vételezzenek a szükségleteiknek megfelelően ivóvizet.

Kérik a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak.

A vezetékhálózat tisztításának befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Templomtornyot szeretnének a ruzsaiak

- Sokfelé jártam hivatalból és magánúton is, és minden településen szívderítő látvány a messziről magasodó templomtorony, amely mutatja az irányt. Tovább olvasom