Délmagyar logó

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -5°C | 1°C Még több cikk.

Tíz kiló bőrös karaj került Eta kosarába

Teljesen kiürült az ünnepek után a szegedi Joszt Györgyné hűtője, aki Telekosár játékunk újabb nyertese volt. Családja nála tölti a hétvégeket, kedvencük a bőrös karaj, amiből most tíz kilót vásárolt lapunk számlájára a Príma Novában.
– A lehető legjobbkor nyertem a Délmagyarország Telekosár játékán! A decemberi nyugdíjat már a hónap elején kiosztották, a következő pedig csak a jövő héten jön – ujjongott Joszt Györgyné Eta. 

A szegedi nő volt lapunk Telekosár játékának kilencedik nyertese, aki 25 ezer forintért vásárolhatott számlánkra a Príma Novában. Még 21 előfizetőnk töltheti tele bevásárlókocsiját az újszegedi bevásárlóközpontban.
– Nem is tudom, mióta vagyok előfizető, olyan régóta olvasom a Délmagyarországot. Azt viszont tudom, hogy életemben először vettem részt a lap játékán. Karácsony előtt éppen a szerkesztőség környékén volt dolgom, ekkor vittem be két nyereményszelvényt – mondta. Lányának két gyereke van, fia és párja most várják első gyermeküket. A család hétvégenként Etánál gyűlik össze.
 
Tepertő, illetve rántott vagy sült hús készül majd a bőrös karajból Joszt Györgyné családjának. Fotó: Frank Yvette
Tepertő, illetve rántott vagy sült hús készül majd a bőrös karajból Joszt Györgyné családjának. Fotó: Frank Yvette


– Imádjuk a bőrös karajt. A zsíros részt tepertőnek sütöm ki, a húsából rántott vagy sült húst készítek – mondta. Lányának rendelésre mosóport és öblítőt, fiának Pick szalámit vett. Bevásárlókocsijába végül tíz kiló bőrös karaj is került, ami mellé a gyerekeinek vásárolt ajándékokon kívül lisztet, cukrot és egy Pannónia sajttömböt tett. A pénztárnál 26 ezer 35 forintot fizetett, így az ajándékutalványt csak 1035 forinttal kellett kiegészítenie.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szeged nem pályázik

Szeged nem pályázik
2023-ban magyar város lesz Európa két kulturális fővárosának egyike. Tovább olvasom