Délmagyar logó

2018. 04. 27. péntek - Zita 13°C | 21°C Még több cikk.

Tizenkét megyei jelölt Az év orvosa díjra

Elindult Az év orvosa internetes szavazás: március 11-éig lehet voksolni arra a 104 orvosra, akiket betegeik jelöltek az idei Astellas- díjra - köztük 12 Csongrád megyei szakemberre.
Bella Zsolt, az SZTE Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika egyetemi adjunktusa, Berényi Katalin szentesi háziorvos, Csonka Ákos, az SZTE Traumatológiai Klinika szakorvosa, Dibó György, az SZTE Neurológiai Klinika főorvosa,Makai Attila, az SZTE II. számú Belgyógyászati Klinika és Kardiológiai Központ belgyógyásza, Molnár András, az SZTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika szülész- nőgyógyásza, Pintér Sándor, az SZTE Traumatológiai Klinika habilitált egyetemi docense, Simonka Zsolt, az SZTE Sebészeti Klinika egyetemi tanársegéde, Sohár Gellért, az SZTE Traumatológiai Klinika egyetemi adjunktusa, Torday László, az SZTE Onkoterápiás Klinika egyetemi adjunktusa, Facskó Andrea, az SZTE Szemészeti Klinika tanszékvezető egyetemi tanára ésKatona Márta, a SZTE Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermekegészségügyi Központ egyetemi tanára várják a szavazatokat.

Az Astellas szakmai díjra jelöltek között nincs megyei orvos, ahogyan a Magyar Kórházszövetség csoportos szakmai díjára és a MOTESZ Ifjú Kiválóság díjra sincs esélyük ittenieknek. A De Châtel Rudolf-emlékdíjra jelölt csoportok között azonban van egy szegedi: az SZTE Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézet, II. Részleg – Új Klinikai Intenzív Terápiás Részleg neuro-trauma osztálya.

Az év orvosa-jelöltekre a pályázat weboldalán található szavazó felületen lehet voksot leadni az evorvosa.astellasdij. hu oldalon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Krimi magazin: Ön megtalálja a tettest?

A Délmagyarország Krimi magazinja rejtélyes-szórakoztató olvasmányt kínál minden titokra kíváncsi olvasónak. Tovább olvasom