Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 17°C | 27°C Még több cikk.

Tízmilliókat hozott a hűségkártya olvasóinknak

Szeged - Májusban indult a Délmagyarország és a Délvilág minden eddiginél nagyobb szabású előfizetői hűségprogramja. Hűséges olvasóink már több mint 600 üzletben és szolgáltatónál vásárolhatnak kedvezménnyel kártyájukkal, ezreket spórolva meg havonta a családjuknak. A hűségprogram 2009-ben is folytatódik új elfogadóhelyekkel, új ajánlatokkal.
Március 21-i számunkban adtunk hírt először arról, hogy a Délmagyarország és a Délvilág történetének legnagyobb szabású előfizetői hűségprogramjára készül. Április második felében már kézbesítettük is a névre szóló hűségkártyákat. Május elsején startolt a rendszer, és azóta is töretlen a siker. Jelenleg is közel hatszáz elfogadóhely várja kedvezményes ajánlatával előfizetőinket. S a hír továbbra is igaz: ha odafigyelnek, ezreket spórolhatnak a családnak havonta, visszaszerezve a Délmagyarország vagy a Délvilág előfizetői díját – akár többszörösen is.

Sokan mint a talizmánt hordják magukkal névre szóló hűségkártyájukat, hiszen bármelyik pillanatban szükségük lehet rá – jól megfér a bankkártya mellett: méretre és kinézetre is ahhoz hasonló. Ám míg az utóbbival fizetni lehet, a hűségkártya kedvezményre jogosít. Hűségprogramunk igazi sikere az, hogy az elmúlt hónapokban előfizetőink sok ezerszer használták hűségkártyájukat, összességében tízmilliókat megtakarítva önmaguknak, illetve családjuknak.

Az üzletekben matrica jelzi, hogy hűségkártya elfogadóhely. Fotó: Miskolczi Róbert
Az üzletekben matrica jelzi, hogy hűségkártya elfogadóhely.
Fotó: Miskolczi Róbert

Az üzletek, szolgáltatók kedvezményes ajánlatairól, új akcióiról az újságunkban havonta megjelenő Hűségmagazinból, illetve a www.delmagyar.hu internetes oldalunkról tájékozódhatnak. Jelenleg is közel hatszáz elfogadóhely várja kedvezményes ajánlatával előfizetőinket. Az elfogadóhelyeken matrica jelzi, hogy partnerei hűségprogramunknak: „Délmagyarország/Délvilág hűségkártya-elfogadóhely".

Infóvonal

A kártyával kapcsolatos kérdéseiket, észrevételeiket a 06-80/821-821-es ingyenes zöldszámon, a 62/567-863-as vagy a 62/567-864-es terjesztési számon várjuk. A hűségprogram iránt érdeklődő újabb elfogadóhelyek jelentkezését pedig a husegprogram@delmagyar.hu címen fogadjuk.

Kinek jár a hűségkártya?

Mindenkinek, aki (magánszemélyként) legalább egy éve előfizetője a Délmagyarországnak vagy a Délvilágnak.  A névre szóló hűségkártyákat kézbesítőink viszik házhoz. Az idei kék kártyák érvényessége hamarosan lejár, hűséges előfizetőink automatikusan megkapják a jövő évit, aminek a színe narancssárga lesz. A hűségprogram tehát folytatódik 2009-től új elfogadóhelyekkel, új ajánlatokkal, s egyre bővülő hűségkártyás táborunkkal.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Minden gyereknek saját Mikulása van

Szeged - Feszültséggel teli várakozás érződött a levegőben péntek délelőtt a szegedi Pick… Tovább olvasom