Délmagyar logó

2017. 04. 27. csütörtök - Zita 10°C | 24°C Még több cikk.

Több napon át korlátozások lesznek a Szabadkai úti vasúti átjárónál

Szeged belterületén a Cegléd-Szeged vasútvonal és az 5-ös számú főút (Szabadkai út) szintbeli kereszteződésében, a vasúti átjáróban pályafelújítási munkákat végeznek a MÁV megbízásából.
A kivitelezési munkák miatt március 22-től 24-ig, Kiskundorozsma és Szeged állomás között a Bugac InterCity (IC 718) helyett vonatpótló buszok közlekednek, illetve március 23-án és 24-én Szegedről az első személyvonat korábban 4 óra 35 perckor indul.  A vágányzári menetrend megtalálható a MÁV-csoport honlapján.

A munkálatok ideje alatt a közúton közlekedőknek is lezárásokra kell számítaniuk a következő napokon:
-       Március 22-én 18 órától 23 óra 10 percig félpályás útlezárás lesz, a közúti forgalomváltakozóan, jelzőőrök irányítása mellett zajlik.   
-       Március 22-én 23 óra 10 perctől március 23-án 4 óráig teljesen lezárják az átjárót, az autósoknak kerülni kell:
o   a Szegedről Röszke irányába közlekedőknek az 5-ös úton (Moszkvai krt.) vagy Móravárosi krt. – 55 sz. főút – 502-es sz. (reptér mellett haladó) összekötő úton,
o   a Röszkéről Szeged irányába közlekedőknek az 502-es sz. (reptér mellett haladó) összekötő út - 55 sz. főút - 5-ös úton (Moszkvai krt.) vagy Móravárosi krt. útvonalon.
-       Március 23-án 4 órától 8 óráig félpályás útlezárásra kell számítani, a közúti forgalom váltakozóan, jelzőőrök irányítása mellett történik. 
             
A terelés idején a járművezetők a sárga színű útirányjelző táblákat követve érhetik el úti céljukat, kerülhetik el a lezárt vasúti átjárót.  A lezárás ideje alatt érvényes vasúti és közúti korlátozásokról tájékozódhatnak a www.mavcsoport.hu weboldal MÁVINFORM híreiben és a MÁVDIREKT 06 40 49 49 49-es telefonszámán, továbbá a www.utinform.hu weboldalon és az ÚTINFORM vonalán, a 00 36 1 336 2400-ás telefonszámon.

A vasúttársaság kéri a lakosság és a közúton közlekedők türelmét és megértését.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nehéz sorsú gyerekek történetei a színpadon

Nehéz sorsú gyerekek történetei a színpadon
Nehéz körülmények közül származó gyerekek meséivel lép színpadra Gyermektörténetek címmel Tornóczky Anita és Horgas Péter a Városszél-sorozat pénteki előadásán a REÖK-ben. Tovább olvasom