Délmagyar logó

2017. 04. 28. péntek - Valéria 14°C | 23°C Még több cikk.

Torlódás a röszkei határátkelőhely kilépő oldalán

A feltorlódott kocsisor miatt az M5-ös autópálya röszkei csomópontjánál Tompa felé tereli a forgalmat.
A határátkelőhely kilépő oldalán feltorlódott kocsisor miatt az M5-ös autópálya röszkei csomópontjánál Tompa felé tereli a forgalmat a rendőrség szombat kora délutántól - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Szenti Szabolcs elmondta, a Nyugat-Európából szabadságukra hazautazó vendégmunkások miatt háromórás sor alakult ki a röszkei határátkelőhely kilépő oldalán és a személyautóknak a belépő oldalon is várakozniuk kell mintegy 30 percet.


Korábban

Torlódás alakult ki szombat délelőtt a röszkei határátkelőhely kilépő oldalán a Nyugat-Európából szabadságukra hazautazó vendégmunkások miatt – tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Szenti Szabolcs elmondta, a személyautók és az autóbuszok egyórás várakozásra számíthatnak, de a forgalom várhatóan erősödni fog.

A százados azt tanácsolta az utazóknak, hogy indulás előtt tájékozódjanak az aktuális közlekedési helyzetről a rendőrség honlapján (police.hu), és szükség esetén válasszák az ásotthalmi vagy a tiszaszigeti átkelőt. Mindkettőt 7-től 19 óráig vehetik igénybe az uniós és a szerb állampolgárok.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vigyázzon a leégéssel: figyelje az anyajegyeket!

Erés UV-B sugárzás várható a hétvégén - erre figyelmeztet az OMSZ. Érdemes óvakodni a leégéstől, és… Tovább olvasom