Délmagyar logó

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 21°C Még több cikk.

Toroczkai fél órát volt a sürgősségin

Szeged - Nem voltak súlyos sérülései, mivel pedig megtagadta az ellátást, mindössze fél órát töltött egy verekedés után Toroczkai László az SBO-n. Rendőrök vitték be, és folyamatosan sértegette a személyzetet – ezt egy szemtanú állítja.
Újabb részletek derültek ki Toroczkai László rejtélyes sérüléseivel kapcsolatban. Az ásotthalmi polgármester tagadja, hogy sérüléseit egy JATE klubos verekedésben szerezte volna, és fórumozóink is többen a védelmére keltek, mondván, lapunk „hazudik". Cikkünk nyomán azonban újabb szemtanú jelentkezett, aki biztosan tudja: Toroczkait szeptember 28-án éjszaka ellátták a szegedi SBO-n. Így immár nemcsak arról kaptunk bizonyosságot, hogy konfliktusba keveredett, hanem arról is, hogy annak volt következménye.

A lapunknál jelentkezett szemtanú szerint az ásotthalmi polgármestert rendőrök vitték be egy verekedés után, éjjel fél 3 körül, de sérülései nem voltak súlyosak. Fél óra alatt végzett is az intézményben, mert megtagadta az ellátást.

– Azon túl, hogy ismert ember, nem volt nehéz észrevenni, ugyanis folyamatosan üvöltözött, és sértegette a személyzetet. Aduászként többször elhangzott a „Tudják, ki vagyok én?" mondat, valamint a kapcsolataival való fenyegetőzés is – mesélte a szemtanú. – Amikor az ellátó személyzet a protokoll szerint leltárba akarta venni az értékeit, azon is felháborodott, mondván, meg fogják lopni. A holmijait végül a rendőröknek adták át az orvosok, ők vitték ugyanis el az intézményből – mesélte a szemtanú.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ki vezeti Szegedet október 13-ától?

Botka Lászlót negyedszer próbálják meg legyőzni az október 12-i helyhatósági választásokon. Legnagyobb riválisa, Kothencz János mellett a héten Orbán Viktor miniszterelnök is kampányolt. Tovább olvasom