Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Toroczkai: Vállalom, amit a Magyar Szigeten mondtam

Szeged – Közgyűlés utáni sajtótájékoztatóján Toroczkai megismételte: szövegkörnyezetből kiragadott kijelentésében semmi olyan nincs, amiért elítélhetnék.
– Ma Magyarországon nagyon sok olyan elkeseredett ember van, akik bizony a miniszterelnökök halált kívánják – mondta Toroczkai László a rendkívül megyei közgyűlés utáni sajtótájékoztatóján. A Jobbikos közgyűlési képviselő Magyar Szigeten tett a média által állítólag félreértelmezett kijelentése a megyeháza Csongrád termében is téma volt: Dobák Lászlóné fideszes politikus arra kérte képviselőtársát, vonja vissza kijelentését amit nem tett meg.

– Számos pert indítunk szerkesztőségek ellen, amelyek átvették a Magyar Távirati Iroda információját. Érdekes, hogy az MTI helyesbítése ezzel az esettel kapcsolatban már közel sem jelent meg olyan széles körben, mint az én kiragadott mondatom – jegyezte meg Toroczkai, aki nem érti, miért tart egy hónapja ez az egész, miért foglalkozik ezzel a Terrorelhárítási Központ, amelynek álláspontja szerint semmi más dolga nincs, mint hogy Q7-es Audikon száguldozzon.

Toroczkai László a Magyar Szigeten


Toroczkai arra is emlékeztetett, hogy Kövér László elhíresült „köteles" mondatai után is valamennyi helyreigazítási pert megnyerte. – Tisztában vagyok a büntető törvénykönyvvel, nincs félnivalóm, vállalom, amit mondtam – tette hozzá, majd azt is mondta, a politikusoknak inkább a devizahitelesek megsegítésén kellene dolgozniuk, s nem ezen az „ügyön".

Olvasóink írták

 • 4. varadipal 2011. augusztus 31. 10:59
  „Szóljon a Budaházynak, csináljon maga mellett egy kis helyet neki is.”
 • 3. Fridafrida 2011. augusztus 30. 06:41
  „aki más halálát kívánja, nem tisztességes ember.”
 • 2. laca74 2011. augusztus 29. 15:57
  „Ki ez a bohóc? és miböl él? és mi is volt az eredeti vezetékneve?”
 • 1. Zuperman 2011. augusztus 29. 14:06
  „Amikor Gyurcsány ezt mondta, akkor nem fogadták el válasznak!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Öt órai román film - vetítéssorozat indul Szegeden

Szeged - Öt órai román film címmel indul kedden a szomszédos ország mozgóképes alkotásait bemutató… Tovább olvasom