Délmagyar logó

2017. 01. 21. szombat - Ágnes -11°C | 0°C Még több cikk.

Törököt fogtak a pénzügyőrök

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy török tehergépjárműben kábítószergyanús anyagot találtak a M5 autópályán. A már fogyasztásra előkészített kábítószergyanús anyagot lefoglalták, az ügyben büntetőeljárás indult.
A NAV pénzügyőrei közúti ellenőrzést tartottak az M5 autópályán, és megállítottak egy török rendszámú tehergépjárművet. A pénzügyőrök tüzetesen átvizsgálták a vontató utasfülkéjét, annak valamennyi tároló rekeszét, a török sofőr csomagjait és ruházatát is.

Fotók: NAV
Fotók: NAV

Az utasfülkében található ágyon egy kabátot találtak, amelynek zsebéből zárható nejlon tasakban 4,6 gramm marihuánagyanús anyag, valamint egy már elkészített (töltött, tekert) cigaretta került elő. A sofőr pulóverének zsebéből további 0,5 gramm hasis gyanús anyag került elő. A török férfi az előkerült anyagot magáénak vallotta, majd elmondta, hogy azt Törökországban vásárolta saját fogyasztásra.


A pénzügyőrök a kábítószer gyanús anyagot, valamint a török férfit az illetékes rendőri szerv munkatársainak átadták, ahol a férfi ellen kábítószer birtoklása miatt eljárás indítottak és vizsgálták, hogy a férfi vezetés közben fogyasztott-e kábítószert..

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ezt tanulták – bemutatják

Ezt tanultuk! címmel a faluház és a település művészeti csoportjai mutatják be tudásukat ma 17 órától a faluházban. Tovább olvasom