Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

Torony van okosba´!

Szeged – Segítsen Szeged városvezetésének! Itt a delmagyar.hu hirdetésíró versenye! Ha már el kell adni a Dömötör-tornyot, akkor adjuk el méltó szöveggel!
Május 3-án tárgyalja a szegedi közgyűlés, hogy 100 millió forintért eladja a Dömötör-tornyot. Noha a vevők körét az előterjesztés alaposan leszűkíti, mégis arra gondoltunk, segítsünk az önkormányzatnak! Ön milyen hirdetést adna fel, ha el akarná adni a Dömötör-tornyot?

Hogy legyen honnan ihletet(?) meríteni, egy megoldást megadunk mi.

Torony van okosba'!
Tisztelt zugegyházvezető! Vége a lakásban tartott prédikációknak! Itt az ön ideje és nagy lehetősége! Szeged belvárosában lehet eztán szentélye! Vegye meg a Dömötör-tornyot! Hangulatos hely, kiváló szomszédok és a nagy testvér árnyéka várja! Most picit vizes, felújításra szorul, de bagóért az öné lehet! Csak 100 millió forint, amint megérkezik Szeged MJVÖ számlájára már cuccolhat is! Persze pályázni is kell, ajánlatát Szegeden a polgármesteri hivatal portáján adhatja le „Nagy vastag boríték" jeligével.


Olvasóink írták

  • 1. macs 2012. április 24. 17:05
    „Azért végig kéne gondolni a dolgot! A torony nem csak Szeged, de hazánk kiemelkedő értéke. Sajnos a városnak nincs pénze a felújításra és nagy valószínűséggel a közeljövőben nem is lesz, tehát, a jelenlegi helyzetben az épület állapotát tekintve, a lehető legjobb megoldás, ha értékesítik.
    Ha tényleg segíteni akarnak, akkor talán mecénásokat kéne keresni. Olyan szöveg megírására kéne buzdítani az embereket, melyet el lehetne küldeni, akár hazai, akár külföldi, potenciális támogatóknak.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Óvónők találkoztak Algyőn: Segíts, hogy magam csinálhassam!

„A gyermek tisztelete. Játék. Mesemondás." Íme néhány kulcsmondat, amellyel a Montessori-féle pedagógiai módszer lényegét jellemzik az óvónők. Tovább olvasom