Délmagyar logó

2017. 11. 22. szerda - Cecília 5°C | 13°C Még több cikk.

Tuti nem bukik le a trafinál! Lézerérzékelő és ülésfűtés nyerhető ma az Ajándékosztásban!

Csongrád megye – Ha december, akkor karácsonyi ajándékosztás a delmagyar.hu-n. Idén sincs ez másképp. Jöjjön, játsszon, nyerjen minden nap! Ma egy digitális fényképezőgép lehet az öné!

Idén decemberben is kinyílnak a delmagyar.hu adventi naptárának ablakai. Elindult az ajándékosztás játékunk, amelyben minden nap értékes nyereményeket nyerhet! Sőt, ha szerencséje van, akkor a fődíjak egyikét – egy Sony 81 centiméteres képátlójú LED TV-t, egy ABM Univerzális beépíthető navigációs egységet, vagy egy Sony Ericsson Xperia Arc S mobiltelefont – is a karácsonyfája alá teheti! Ehhez mindössze játszania kell velünk!

Ma egy Kiyo DRS 500 külső lézer érzékelőt és két üléshez Kiyo ülésfűtést lehet nyerni. Előbbivel esélye nem lesz a rendőröknek arra, hogy bemérjék önt! Hiszen az érzékelő még időben kiszúrja a trafit, így önnek már csak (vész)fékeznie kell... És ezt mennyivel könnyebb, ugye, télen, ha meleg ülésben, kényelmesen vezetünk!

A KIYO DRS 500 lézerdetektor, kétfejes külső lézer-érzékelő professzionális megoldást kínál a lézeres sebességmérők érzékelésére, akár már 2 kilométeres távolságból. A készülék két lézer érzékelője az első rendszám környékén, vagy a légbeömlőben elhelyezve nagy biztonsággal működik. A KIYO DRS 5OO lézerérzékelő tripla fotodióda rendszerével és speciális gyűjtőlencséi segítségével érzékeli, és jelzi a lézeres sebességmérő készülékeket, akár fixen telepített, akár gépkocsiba szerelt. A nagylátószögű kialakítású szenzorok álló helyzetben 175°-os, mozgás közben 110°-os érzékelésre képesek, így a KIYO DRS 500 akár már fordulás közben is képes a rendőrségi mérést jelezni.Az ülésfűtés jellemzői: A termék két háromfokozatú LED-es kapcsolóval rendelkezik, amely diszkréten beépíthető, akár a gyári kapcsolóhelyekre is! A készülékben egy bimetál elvű elektronikai egység van, amely két hőmérsékletet figyel: a minimumot és a maximumot. A minimum hőmérséklet alatt a bimetál áramot ad a fűtőszálaknak, amely felmelegszik, a maximum hőmérséklet elérésekor pedig elveszi az áramot, mindaddig amíg le nem esik a minimum hőmérsékletre a fűtőlapok hőmérséklete. A kapcsoló beszerelhető a középkonzolba, a gyári üres kapcsoló helyekre, a váltókar környékére, de akár az ülés melletti B oszlop műanyag borításába is.Mire vár még?! Irány a játék oldala!

Olvasóink írták

 • 19. Megakrieger 2011. december 05. 08:28
  „a lézerdedektort, blokkolót és hasonló okosságokat csak azért nem tiltották be nálunk, mert a döntéshozóknak is szükségük van kiskapukra, melyek bőven állnak rendekezésüKre.

  A jogegyenlőség több sebből vérzik: a jó ügyvéd és csúcstechnika (pl. lézerblokkoló) a jobb módúak játékszere, mindenki egyenlő de ők egyenlőbbek.

  Szerintem szánalmas nyeremény, főleg így karácsony előtt.”
 • 18. piccola 2011. december 05. 02:06
  „csatlakozom a gratulálók népes táborához! hiába na, mindig van lejjebb...”
 • 17. bélabá 2011. december 04. 18:53
  „Nem értem mi a probléma ezzel ajándékkal. Aki meg akarta venni mert "tesznek a sebességhatárokra és kétszázzal száguldoznak" vezetők azok már régen megvették. Politikusaink java része lézerblokkolót használ(t), lásd lézerjani, ha nem tilos akkor miért ne. Én venni nem vennék de ha nyernék használnám. Ugyanis olyan országban élünk ahol előszeretettel "felejtenek" kint sebességkorlátozó táblákat és persze rendünk éber őrei véletlenül pont ott tudnak mérni ( persze ha lehet ügyesen elbújva ). Ezt különösen Mignon figyelmébe ajánlom, ahol te élsz ez nem jellemző. Nálunk gyakorlat. És még mielőtt nekem támadnátok: az utolsó, társadalomra roppant veszélyes gyorshajtásom egy vasúti átjáróban 30 helyett 43-al mentem. Sajnos a rendőr műszakjának az elején, még nem volt meg meg a napi tervezett bevétel tehát fizettem. Azóta szerencsére már nincs ez barom korlátozás.
  Szóval nem kell ezt ennyire túllihegni.”
 • 16. Zotya100 2011. december 04. 13:45
  „Elképesztő felelőtlenség ez a nyeremény, mondjuk már attól is, aki felajánlotta!
  Legalább valamelyik újságíró megtartaná magának, nem írna itt a "hasznáról" ország-világ előtt!”
 • 15. Ebgondolat 2011. december 04. 11:41
  „Egyszerűen meg vagyok döbbenve, hogy a Délmagyar nem csak reklámoz, de egyenesen "ajándékoz" lézerblokkolót! Talán a Délmagyarnál nem tudják, kik használják ezt a kütyüt? Azok használják, kedves délmagyar, akik tesznek a sebességhatárokra és kétszázzal száguldoznak! Olyanok használják, kedves délmagyar, akikről hetente jelentetnek meg fotókat, hogy 180-al hajtanak a 47-esen! És Önök olyanoknak "ajándékoznak" lézerblokkolót, akik lehet egy nap épp az Önök egyik hozzátartozóját küldik a másvilágra! Már az is megdöbbentő, hogy ebben a ki.....t országban nem törvénytelen lézerblokkolót használni, de az, hogy egy napilapnál ilyet lehet nyerni, és az hogy ennek az "ördögi szerkezetnek" teret adnak, mindennek a legalja! Mert ugyan (valami megmagyarázhatatlan okból) nem törvénytelen, de erkölcsileg mindenképp aggályos!”
 • 14. pt 2011. december 04. 11:35
  „13: Én speciel betartom a szabályokat autósként és bringásként is. Szóval tiszta lelkiismerettel akadok ki.”
 • 13. SWIFTMAN 2011. december 04. 10:35
  „Máskor meg arról papoltok itt naphosszat, hogy így a sünök meg ügy a sünök, meg hogy nem lehet betartani a szabályokat. Most meg egyszeribe de szabálytisztelők lettetek. Szánalmas.”
 • 12. pt 2011. december 04. 09:58
  „Ez valami vicc? Most, hogy minden második cikk vagy balesetről, vagy a felelősséget megkerülő politikusról/bűnözőről szól, a DM-nek van képe bevállalni egy ilyen cikket?

  Aki ezt le engedte adni, virgácsot hoz a Mikulás!”
 • 11. V42515 2011. december 04. 08:25
  „1,8, maximálisan egyetértek Veletek, és "gratulálok" a Délmagyarország döntéshozóinak társadalmi felelősségvállalási elkötelezettségükhöz.”
 • 10. kékcitrom 2011. december 04. 07:28
  „És, ha már itt tartunk, meddig lesz még az algyői hídon 20-az sebességkorlátozás? Értelme nem sok van!”
 • 9. kékcitrom 2011. december 04. 07:18
  „Mennyivel könnyebb lézerdetektort, vagy blokkolót szereltetni az autóba, mint betartani az alapvető közlekedési szabályokat,ugye? És szidni a törvényhozókat, amikor egyes bal..sz autóstársunk miatt ismét ésszerűtlen szigorításokat vezetnek be és már lassan lehetetlen lesz közlekedni a túlszabályozások miatt, a balesetek mégsem csökkennek, mert egyesek nem foglalkoznak azzal, hogy a rendőröket kiröhöghetik ugyan, de a fizikát aligha!
  És küldenék azon (3) autóstársaimnak millió puszit, akik tegnap este Szeged-Vásárhely között levillogtak, letoltak az útról, amikor a 90-es szakaszon 100-zal előztem és így feltartottam őket!Remélem másban sosem tesznek kárt, csak magukban!”
 • 8. CsImre 2011. december 04. 01:44
  „Nem tudom, a lézerblokkoló gyártójának, vagy a DM szerkesztőjének milyen karácsonya lenne, ha egy lézerblokkolós nagymenő a fűtött ülésében gyorshajtva gázolná halálra gyermeküket. Lőfegyverre való hangtompítót, vagy holttesthez való ásószettet nem akarnak népszerűsíteni? Csak hogy a piszok rendőrök ne tudják lebuktatni őket...”
 • 7. tigris15 2011. december 03. 21:44
  „Itt a Szegedi Powertuning reklám oldalát láthatjátok!Gratulálok”
 • 6. geri457 2011. december 03. 16:41
  „haha en is csak azon rohogok h milyen jol mutat ez a cikk az x5-ossel szaguldozos mellett :D”
 • 5. Mignon 2011. december 03. 16:19
  „Függetlenül ettöl, persze minden nemet autosboltban lehet kapni
  kicsit-nagyot, olcsot vagy dragat.

  Hiszen, a lezerdetektor adas-vetele nincs megtiltva, csak a hasznalata...!

  :)))”
 • 4. Mignon 2011. december 03. 15:57
  „Az erre vonatkozo tilto szabaly igy hangzik:

  "§ 23 Abs. 1b StVO
  Dem Führer eines KFZ`s ist es untersagt,ein technisches Gerät zu betreiben oder betriebsbereit mitzuführen,das
  dafür bestimmt ist, Verkersüberwachungsmaßnahmen anzuzeigen oder zu stören.
  Das gilt insbesondere für Geräte zur Störung oder Anzeige von Geschwindigkeitsmessungen (Radarwarn-oder
  Laserstörgeräte).

  A StVO = "Straßenverkehrs-Ordnung" a nemet KRESZ.

  A büntetes:
  75,- Euro + 4 büntetöpont + a keszülek elkobzasa.”
 • 3. Emberségetavilágnak 2011. december 03. 14:38
  „Aha, arra a lézerérzékelőre van most a legnagyobb szükség ám. Aztán, ha a szuperkütyü oltalma alatt az összeforrasztó 360-as csókot követően egyesül 4 tonna vas, a hyperszendicsből a legkevesebb 2 db.trancsírozott húst lángvágóval tűzoltók szedhetik majd ki. Játsszon! Nyerjen! Hazardírozzon! Alacsonyan szálljon! Utak Húgyagyú Császára, ha már elfogyott az érv, ha már ciki a józan ész, menj, de egyedül robogj a Halál Torkába.”
 • 2. Mignon 2011. december 03. 14:20
  „Nemetorszagban a lezerdetektor be van tiltva!

  Ha elkap vele a rendör, müködeskeptelenne teszi a detektort (magyarul: kitepi), es
  75,- Euro a helyszini büntetes.

  Forras:
  www.bussgeldkatalog-mpu.de/bussgeld/bussgeldkatalog/sonstige-versstoesse/index.php”
 • 1. nelek 2011. december 03. 11:03
  „A lézerdetektor reklámozásához még hozzá kellett volna tenni:

  végre büntetlenül száguldozhat, nyugodtan veszélyeztethet esetleg megölhet másokat. Ha megtörténik nyerhet saját ügyvédet aki kihúzza a csávából, míg Ön a meleg ülésében késedelem nélkül ritkíthatja az embereket!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sarlatánok kíméljenek! – Az igazi hipnózis

Színes függönyök, gomolygó füst, félhomály halk zene – így képzeljük a hipnózist. Tovább olvasom