Délmagyar logó

2018. 03. 17. szombat - Gertrúd, Patrik 1°C | 11°C Még több cikk.

Tűzesetek: szemét és melléképületek égtek

Három helyre riasztották a tűzoltókat az ünnepek alatt.
Szentesen az Őze Lajos utcában egy lakóház 24 négyzetméteres melléképülete teljesen leégett 24-ére virradóra. A szentesi és a csongrádi tűzoltók három vízsugárral oltották a lángokat, amelyek az épület mellett álló garázsra is átterjedtek. Sikerült megfékezniük a lángokat, így az ott parkoló gépkocsiban csak kisebb károk keletkeztek. A melléképület romjai alatt egy tizenegy és fél kilogrammos propán-bután gázpalackot találtak, amely megsérült a tűzben. A főépületet nem érték el a lángok, személyi sérülés nem történt.

Karácsony első napján, 25-én, pénteken a déli órákban egy 25 négyzetméteres melléképület gyulladt ki Székkutas közelében. A tűzben senki sem sérült meg, az épületben fát tároltak. A tűzhöz az orosházi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik eloltották a lángokat. 

Szintén 25-én, délelőtt 11 óra után Szegeden, a Bertalan híd lábánál összehordott öt négyzetméternyi szemét kapott lángra. Valószínűleg az ott élő hajléktalanok próbáltak megmelegedni a tűznél, ami továbbterjedt. Molnár Krisztina, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóreferense elmondta, a tűzoltók egy vízsugárral három perc alatt megfékezték a lángokat. A tűzben senki sem sérült meg.

A Székkutas közelébenleégett melléképületből magasra csaptak a lángok. Fát tároltak benne.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ön is járt már így? 5 idegesítő hiba, amit elkövethet egy ingatlanos

Ön is járt már így? 5 idegesítő hiba, amit elkövethet egy ingatlanos
Összegyűjtöttük azt az 5 idegesítő dolgot, amivel az ingatlanosok próbára teszik a leendő… Tovább olvasom