Délmagyar logó

2017. 06. 24. szombat - Iván 19°C | 33°C Még több cikk.

Tűzkarikaugrás száguldó autóról

Szeged - Átláthatatlan portenger, bőgő motorok, kőkemény rockzene – a hétvégén a városban jártak az akciófilmek névtelen hősei. Az Extrém Kaszkadőr Csapat nyolc tagja a salakos SZVSE-pályán mutatta be tudományát.
A rendezvény bevételét egy beteg, négy és fél éves kecskeméti kisfiúnak, Festő Alexnek ajánlják fel, aki végigizgulta a bemutatót anyukája ölében. A kisfiú koraszülöttként, 28 hetesen jött világra, maradandó agykárosodást szenvedett. Eddig három őssejtbeültetésen vett részt, most egy újfajta kezelés vár rá Ukrajnában.

Kaszkadőr – látványos életveszélyben. Fotó: Schmidt Andrea
Kaszkadőr – látványos életveszélyben.
Fotó: Schmidt Andrea

Olvasóink írták

 • 1. Felhőfejes 2009. május 11. 16:51
  „Sajnos, az ilyen extrém, életet-egészséget kockáztató haknikra még mindig van kereslet.
  Az érdeklődést ezúttal az is segített gerjeszteni, hogy a szervező ,,menedzserek" - nyilván a dolog üzleti oldalát elfedendő - megspékelték a showt egy ügyes marketingfogással is. (Ettől az egész olyan szívet melengetően karitatívvá lett.)
  Ami azonban a lényeget illeti: úgy tűnik, hiába örültünk, hogy az önkormival összejátszó ,,befektető" végül is nem tudta lenyúlni a SZVSE-pályát. Az ilyen mutatványok ugyanis rongálják a már meglévő létesítményeket, amelyek amúgy sincsenek a legjobb állapotban.
  Inkább fejleszteni kellene őket.
  Például a futópálya esztendők óta nem látott új salakot: száraz időben por, esőben latyak fedi. (Erre jön most - a kaszkadőrök virtuskodásának köszönhetően - az olajfolt, a törésekből otthagyott szemét.)
  Mikor érjük meg végre azt, hogy ezt a kiváló adottságú sportlétesítményt végre arra használják, amire való? Sportra, testedzésre, egészségünk megőrzésére!
  S nem csak a hivatásosok, hanem a szemben lévő egyetemi kollégisták, vagy az átellenben fekvő panelrengeteg (Újrókus) lakói!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kisorsoltuk a VIP jegyet a szegedi Red Bull utcai parádéjára

Szeged - Töb mint 800-an játszottak a delmagyar.hu-val, hogy egy VIP jegyet nyejenek a szegedi Red… Tovább olvasom