Délmagyar logó

2017. 11. 22. szerda - Cecília 5°C | 13°C Még több cikk.

Tűzoltó is jelentkezett IH-igazgatónak

Szeged – Seller András, a Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat vezetője is beadta pályázatát az IH igazgatói posztjára.
Pénteki dátummal még két pályázat érkezett a szegedi városházára a Szegedi Ifjúsági Ház igazgatói posztjára, így összesen nyolcan jelentkeztek Sódar István megüresedő helyére.

Jóllehet a jelentkezési határidő péntek éjfélkor lejárt, május 24-i dátummal még érkezett két pályázat a szegedi városházára.

Vajda Árpád
Vajda Árpád
Vajda Árpád is pályázott az IH igazgatói székére. A 46 éves biológia–kémia szakos középiskolai tanár, humánerőforrás menedzser korábban kémiát tanított a szegedi Kőrösy József Szakközépiskolában és a domaszéki általános iskolában, majd öt évet dolgozott a Szegedi Ifjúsági Ház Információs és Tanácsadó Irodájának kulturális menedzsereként és ifjúsági tanácsadójaként. Jelenleg a szegedi Dózsa utcán található Ifjúsági Szolgálat Dél-alföldi Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda vezetője.

Seller András
Seller András. Képernyőkép: RTL KLub
Jelentkezett az IH igazgatói állásra a Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat 49 éves vezetője, Seller András is.

Korábban megírtuk, pályázott Kiss László a Szegedi Balett társulatának egykori tagja, Pál Ildikó rendezvényszervező, a Tarjáni Kábeltévé Stúdió főszerkesztője, az IH felügyelőbizottságának tagja, Jávorszky Iván, a Junior Achievment Magyarország egykori ügyvezetője, Patkós Attila rádiós műsorvezető, aki jelenleg az IH-ban rendezvényszervező, a budapesti Vikor Attila, aki korábban fővárosi kaszinókban, szerencsejátékos cégeknél dolgozott, jelenleg kenőanyag forgalmazással foglalkozó cég megbízott értékesítési vezetője, valamint beadta pályázatát az IH igazgatói posztjára a szegedi Rogács Józsefné Szűcs Ágnes is, aki korábban volt már üzletvezető szállodában, dolgozott a megyei közgyűlésnél, valamint az Esélyegyenlőségi Kormányhivatalnál és Szociális Minisztériumban.

Olvasóink írták

22 hozzászólás
12
 • 22. bodnar.gabben 2013. május 29. 09:13
  „Ez a Vajda lesz Botka és Boross bábja. Már jönnek vissza a szocik ezerrel.”
 • 21. szöszi 2013. május 29. 08:51
  „Talán egy kicsit lejjebb kellen vinni a bérleti díjakat, és egy nyomorult tácversenyért nem elkérni 2-300 ezer forintot, mikor jó ha van 100 látogató, annak is a fele ingyen megy be, mert hozzátartozója csemetéjének. Kicsit pofátlannak tartom az árakat. Ha nem 200, hanem csak 150 vagy 130 ezer lenne a terembérlet 9 órára, talán többen tartanának ott rendezvényt. Így bekényszerülnek a sok hitván lepattant művházba. A kiállításokról ne is beszéljünk. Esküvőkiállítás pl. Kibérli az egész kócerájt a rendezvény szervezője, az meg még horrorabb áron adja ki a standokat a szolgáltatóknak. Hát ki fizet ki egy 4m3 lyukért 150 ezer forintot? Mindig mindenki nagyot akar kaszálni, aztán meg jól befürdenek. Csak az nem értem ha ilyen veszteséges az IH, akkor a régi ig. hogy lépett le több tíz milliós végkielégítéssel???”
 • 20. virág25 2013. május 29. 08:46
  „Igen én is Vajdára gondolok mint legalkalmasabb ifjúsági ügyekben és vezetésben is gyakorlatot szerzett szakemberként. A Kiss tapasztalata megnyerő, de hol ott az ifjúság? És mit kezd mellette egy színész? Már eleve ez érthetetlen! Ott van mellette olyannak amilyen a másik pályázó Patkós! Azzal akkor mi lesz? Vagy máris le vannak osztva a lapok? Egy dolog programot szervezni és egy másik IFJÚSÁGI programokat szervezni. Ha jól gondolom itt a 14-29 évesek jönnek szóba! Az ifjúsági háznak számukra például olyan programokat is meg kellene ott megvalósítani mint a jogi, munkaügyi, ifjúsági kezdő vállalkozás, ifjúsági kulturális csoportoknak helyet adni, stb. Ez után jöhet a vállalkozási bevétel, ami szól a többek által eddig megvalósult programokból. Eddig egy államilag/önkormányzatilag finanszírozott veszteséges vállalkozás volt az IH. Ebből kellene kilépni, ehhez csak az kell, hogy a rendelkezésre bocsájtott pénzeszközökkel el tudjon számolni, és mellesleg ifjúsági számára szervezzen tartalmas, érdekes, és értelmes programokat! A kulcsszó IFJÚSÁG HÁZA legyen.”
 • 19. Krampampuli 2013. május 29. 08:44
  „Akkora a baj, hogy tűzoltó kell? :)”
 • 18. csonakos 2013. május 29. 07:44
  „Éretem én, hogy igazgató lehet! Kommentelni ezek után, hogy fog itt a DM-ben?”
 • 17. hős 2013. május 29. 06:59
  „Ha ő tűzoltó,akkor én atom energetikus vagyok!Ekkora idétlen cikket!”
 • 16. Francois 2013. május 29. 06:42
  „13. GondaIstván 2013.05.28. 20:36
  A legalkalmasabb én lennék ezt te is tudod, de nem tudom hány oldalt kell írni a pályázatban! Egyébként a mostaniakat mi alapján választottátok ki, hány palacsintát tud meg enni, esetleg mi volt a jele az óvodában?! :)”
 • 15. triton54321 2013. május 29. 06:00
  „Átnézve a jelentkezőket azért megállapítható, hogy a Kiss László az egyetlen akinek komoly szakmai tapasztalata van. Pécs Európa Kultúrális főváros project szakmai vezető, Székesfehérvár városmarketing igazgató, Zalaegerszeg Spa marketing igazgató, nagy fesztivál szervezőkkel régi szakmai kapcsolat, stb. Pál Ildi 10 év vergődés a TKTV-nél, soha egy sikeres év! Rendes lány, nulla teljesítmény. Pati tök jó fej és megítélésem szerint számítani kell rá tovább is az IH-ban! A többiekről nem tudtam beszerzni érdemi információt. Tehát a megalapozott szakmai döntéshez Kiss Lászlót kellene támogatni! Ráadásul a hírek szerint Jakab Tamás színművész úrral közösen pályáztak, ami hihetetlenül erős párosnak tűnik!”
 • 14. Kritikus 2013. május 28. 21:07
  „A cikk címe alapvető tévedés!! Seller András soha nem volt tűzoltó.”
 • 13. GondaIstván 2013. május 28. 20:36
  „1. virág25: "Ha tényleg szakmai döntés születik és Ifjúsági Házként akarják működtetni, akkor az ifjúsági szakemberre kell bízni a vezetést."
  Vajda Árpi nagyon tapasztalt ifjúsági szakember, a Mobilitás Ifjúsági Szolgálat szuper regionális vezetője volt, amíg ez az áldott jó kormányunk (mely egyébként az ezredfordulón megálmodta a Mobilitást és az Ifjúsági Minisztériumot is), szét nem verte az egész ifjúságügyet.”
 • 12. DMagóg 2013. május 28. 20:22
  „Van a szakmabeli, ám egy szervezet vezetésére képtelen, s lehet a vezetésre termett, nem feltétlenül szakmabeli.”
 • 11. Mozart53 2013. május 28. 19:57
  „Vajda Árpád messze a legalkalmasabb jelölt az összes közül!
  Kreatív, ifjúsággal foglalkozik évtizedek óta, ráadásul remek körösségépítő.
  Az a diavetítgetős fidesz feleség fel sem állhat mellette. Nehogy már valaki azért legyen az IH igazgatója, mert látott már borfesztivált. És akkor mi van? Menjen Algyőre és ott ossza az észt a párjával együtt!!!”
 • 10. badass 2013. május 28. 18:37
  „A Vadasparkból lakói közül még nem jelentkezett senki?”
 • 9. Francois 2013. május 28. 17:23
  „Szerintem sorsolják ki egy kalapból ki lesz, a jelenlegi kft-vezetők se értenek semmihez! :)”
 • 8. kzk 2013. május 28. 16:55
  „BOHOC NEM JELENTKEZETT ?”
 • 7. Qllancs 2013. május 28. 16:38
  „Nem kell itt semmilyen pályamű!
  elég ha ráírja a papírra a : fideszpárttag könyv sorszámát ! Ennyi !”
 • 6. Anmari51 2013. május 28. 16:37
  „2. Commander-V2 Egyet értek veled de az egy mondatos véleményeden túl azt sem árt tudni és nem szerepel a cikkben Seller András eredetileg pedagógus. Igaz a szakra nem emlékszem de arra igen, hogy korábban tanított a 600.sz. Ipari Szakmunkásképzőben, ezt személyesen tőle hallottam a kétezres évek elején.”
 • 5. TELSTAR 2013. május 28. 16:14
  „Na és vadakat terelő juhász?”
 • 4. gondolom 2013. május 28. 16:09
  „Mi a baj vele, ő is tönkre tud tenni egy intézetet jó pénzért.”
 • 3. Zotya100 2013. május 28. 14:40
  „Azért marha nagy önbizalomra vall, hogy milyen elképesztő szakmaibeli rutinnal rendelkezők adnak be pályázatot!!!!”
22 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Félmilliót tűztek ki a fejére: súlyos testi sértésért körözik

Ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője: ezt a férfit keresik. Tovább olvasom