Délmagyar logó

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 16°C | 26°C Még több cikk.

Üdülési csekkel a szabadtérire

Szeged - Üdülési csekkel továbbra is lehet jegyet váltani a Szegedi Szabadtéri Játékok előadásaira. Nemcsak Szegeden indult roham a jegyekért: az akció rendkívül népszerű az országos roadshow-n is. Nem hiába tartják a szabadtérit a város első számú büszkeségének a Nagy Szegedi Reklámfelmérés válaszadói.
Roham fogadta több vidéki városban is a szabadtéri és a szegedi Tourinform közös roadshow-ján a jegyértékesítőket: Kecskeméten, Szolnokon, Gyulán és Békéscsabán nagy siker övezte a kezdeményezést, hogy üdülési csekket is be lehetett váltani a szabadtéri közönségcsábító előadásaira.

Sokan gondolták úgy a vásárlók közül, hogy nyári kikapcsolódásnak mi sem lehet jobb, mint a My Fair Lady, a Carmen vagy akár a Dózsa, azok pazar szereposztása, valamint a fesztivál produkcióitól már megszokott pompás látvány és hangulat. A fesztivál csillagfényes éjszakái a nyár elmúltával is meghatározó élményei lesznek az előadásra ellátogatóknak, ráadásul ezzel a kedvező lehetőséggel azt sem kell érezniük, hogy a pénztárcájukkal áldoztak a kultúra oltárán.

A szegediek továbbra is bármikor beválthatják az üdülési csekkeket a nyári előadásokra a REÖK-ben található fesztivál jegyirodán. A szabadtérit tartják a legnépszerűbb programnak és a legkiemelkedőbb büszkeségnek a városlakók a Szegeden zajló kulturális programok és a város hírnevét megalapozó jellegzetességek közül – derül ki a 2010-es Nagy Szegedi Reklámfelmérésre adott válaszokból.

Üdülési csekkel továbbra is lehet jegyet váltani a Szegedi Szabadtéri Játékok előadásaira.
Üdülési csekkel továbbra is lehet jegyet váltani
a Szegedi Szabadtéri Játékok előadásaira.

Idén nyáron július 2-án indul a fesztivál a My Fair Ladyvel, amely sztárszereposztással kerül színre: Tompos Kátya, Gálvölgyi János és Széles László mellett láthatja a közönség a friss Kossuth-díjas Bezerédi Zoltánt, Venczel Verát és Szabó Kimmel Tamást.

A Dózsa-produkcióban Novák Péter visszatér a tánc műfajához, az Operett-Opera Gála többek között Miklósa Erika hangjával kényeztet, a Carmen „élményopera" nemzetközi szereposztással látható. Az idei szabadtérit a Hair zárja: Berger szerepét a közönségkedvenc Dolhai Attila játssza.

Pár napig még látható a Lautrec

Május 6-án zár a Toulouse-Lautrec-kiállítás, az év eddigi legnagyobb szabású szegedi tárlata, úgyhogy aki még nem látta a világhírű, bohém francia festő lenyűgöző munkáit, annak pár napig még van lehetősége rá. A majális napsütéses forgataga után érdemes betérni a REÖK hűs termeibe, hogy elénk táruljanak a párizsi éjszakák jellegzetes képei, a Moulin Rouge feslett bája, valamint Lautrec másik kedves témája, a cirkuszok szórakoztató világa.

(x)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Arcok, márkák, reklámok

Szeged - Számos termék reklámjához nyernek meg a gyártók híres embereket. Egy ízületi bántalmakra… Tovább olvasom